8. kolo
04.10.2003 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Portsmouth FC - Charlton Athletic 1:2

Optimismus, který v Portsmouthu panoval v úvodu sezóny, již zcela jistě vyprchal. Po pěti zápasech bez porážky přišla série tří nulových bodových zisků a především tuto domácí prohru s Charltonem by před pár týdny nikdo nečekal. Domácí nováček přitom začal velmi dobře a po celý první poločas hru doslova ovládl. Vypracoval si spoustu šancí, na některých měl podíl i Patrik Berger, který se do hry vrátil po zranění. Branku však ze svého tlaku Portsmouth vytěžil jedinou, ve 34. minutě se po rohovém kopu Sherwooda trefil kdo jiný než Teddy Sheringham. Na smůlu a neschopnost v koncovce domácí doplatili v závěru zápasu. Dvanáct minut před koncem si na dlouhý aut naběhl střídající obránce Jon Fortune a zařídil překvapivé vyrovnání. Šance na opětovný zisk vedení promarnili Yakubu a Berger a tak přišel trest – v nastaveném čase si na centr z rohu naskočil Jihoafričan Shaun Bartlett a zajistil všechny body pro Charlton. Ten tak, i když si to podle průběhu zápasu nezasloužil, navázal na výhru z minulého týdne doma nad Liverpoolem a posunul se na deváté místo v tabulce, o jedno právě před Portsmouth.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele