16. kolo
13.12.2003 16:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Newcastle United - Tottenham Hotspur 4:0

Úvodní půlhodina patřila jednoznačně hostům, kteří diktovali tempo hry, ale svou převahu nedokázali využít k vytvoření nebezpečných šancí. Až ve 31. minutě měl po Koncheskyho centru dobrou příležitost Kanoute, ale na míč nedosáhl. Pak začal kouzlit jeho krajan v dresu Newcastlu Laurent Robert. Ve 35. minutě ho přihrávkou před vápno našel Shola Ameobi a Robert nádherným volejem nedal brankáři Kellerovi žádnou šanci. Domácí se probudili a před přestávkou mohli zvýšit, Ameobiho střelu však zlikvidoval Keller. Laurent Robert pokračoval ve svém galapředstavení i po přestávce a v 55. minutě předvedl další parádu. Ranou ze 30 metrů totiž přesně vymetl horní růžek Kellerovy branky. O chvilku později se francouzský záložník změnil v nahrávače, připravil dva góly pro Alana Shearera. V 59. Shearer propálil gólmana po Robertově přihrávce z rohového kopu, o sedm minut později si dvojice akci zopakovala, Shearer tentokrát zakončoval hlavou. 33letý zkušený střelec mohl později završit hattrick, ale Keller byl proti. Také hosté byli blízko alespoň čestného úspěchu, Kingův pokus zblízka však zastavil gólman Given. Newcastle pokračuje ve vzestupu a už je pátý, Tottenham klesl na třinácté místo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Mi

Shearer je Shearer,je to borec,má to v nohách,ale někdy i v hlavě!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
PJ

Shearer je machr, nejlepší útočník posledních let v Premier League...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele