7. kolo
27.09.2003 16:00 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

Leicester City - Manchester United 1:4

Úvod zápasu patřil podle očekávání hostům a už po šestnácti minutách svítilo na ukazateli skóre 0:2. Nejprve se po čtvrthodině hry trefil Roy Keane, když přelstil ofsajdovou past a o minutu později se k míči dostal Ruud van Nistelrooy, který se z 10 metrů také nemýlil. O oba góly se postaral uzdravený Paul Scholes, Keana vyslal samotného na bránu a nizozemský útočník se k míči dostal po jeho pokusu z dálky. Van Nistelrooy mohl přidat další dva góly, nejprve jej však Giggsův centr zastihl nepřipraveného a později nezpracoval míč od Fletchera. Zahrozili i domácí, hlavičku Gerryho taggarta ale s přehledem zlikvidoval Tim Howard. Minutu před přestávkou opět zaúřadoval van Nistelrooy, když přesně umístil svůj volej po centru Ferdinanda – 0:3. Pár minut po změně stran to byl opět van Nistelrooy, kdo zvýšil na 0:4 a završil svůj hattrick, tentokrát si asistenci připsal střídající Djemba-Djemba. Leicester se snažil alespoň kosmeticky upravit výsledek, což se mu podařilo v 73. minutě – po rohovém kopu Izzeta se hlavou trefil Frank Sinclair – 1:4. Domácí mohli přidat ještě jeden gól, Bentovu ránu ale zastavilo břevno. Manchester tak zůstává třetí, o bod za Arsenalem a o skóre za Chelsea, nováček z Leicesteru je na místě šestnáctém.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele