11. kolo
02.11.2003 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Fulham FC - Liverpool FC 1:2

Fulham v minulém kole šokoval výhrou na Old Trafford a doma proti Liverpoolu byl mnohými považován za mírného favorita. Už v desáté minutě také mohli jít domácí do vedení, ale hrubku Jerzyho Dudka, který venku z vápna neodvrátil Malbrankův dlouhý pas, zachránil Sami Hyypiä, když zastavil střelu Louise Sahy. V 17. minutě se dostali hosté do vedení, když si na Finnanův centr ve vápně našel Heskeyho a ten z voleje rozvlnil síť – 0:1. O chvilku později ještě Saha šanci na vyrovnání promarnil, ale ve 39. minutě až nezaváhal. Steven Gerrard nešťastně srazil Malbrankův centr přímo k Sahovi a ten se zblízka nemýlil – 1:1. Saha řádil i nadále a těsně před i po přestávce mu dvě velké šance zmařil Dudek. Na druhé straně se pak dvakrát ukázal Vladimír Šmicer, ale v obou případech mu radost zkazil brankář Mark Crossley. O závěrečné drama se postaral zadák domácích Zat Knight, když ve vápně fauloval střídajícího Florenta Pongolleho. Penaltu chladnokrevně proměnil Danny Murphy a stanovil konečný výsledek – 1:2. Nervy na uzdě pak neudržel Luis Boa Morte a nejprve dostal žlutou kartu a pak i červenou, když sestřelil Pongolleho. Fulham si v tabulce drží skvělé šesté místo, Liverpool je o dvě příčky níž.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele