8. kolo
04.10.2003 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Fulham FC - Leicester City 2:0

Fulham pokračuje ve skvělé jízdě a přestože byl před sezónou tipován na kandidáta sestupu, s bilancí čtyř výher, dvou remíz a jediné porážky je na skvělém čtvrtém místě. Londýnský klub nezastavil ani nováček z Leicesteru, tři body za výhru 2:0 získal pro svůj tým dvěma trefami Luis Boa Morte. Pro portugalského záložníka ale mohl mít zápas úplně jiný osud, ve 34. minutě totiž rozhodčí přehlédl jeho úmyslné nakopnutí do břicha ležícího soupeře, za což by jistě dostal červenou kartu. Nestalo se tak a Boa Morte už o dvě minuty později skóroval, když doklepl střelu Steeda Malbranka, která se odrazila od břevna. Pět minut před přestávkou mohl zvýšit Malbranque, ale špatně kopnutou penaltu mu brankář Walker chytil. Ve druhé půli se hosté hnali dopředu a pokoušeli se o vyrovnání, ale v 73. minutě podruhé inkasovali, když se po přihrávce Malbranka trefil opět Boa Morte. Leicester se třetí porážkou v řadě propadl na předposlední místo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele