12. kolo
08.11.2003 16:00 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
Highbury, Londýn

Reportáž

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 2:1

Tottenham na Anfield Road nevyhrál od roku 1993, ale tentokrát se už po pěti minutách dostal do vedení. Po akci Robbieho Keana se k odraženému míči dostal Darren Anderton a přízemní střelou z malého vápna překonal Lehmana – 0:1. Vzápětí mohl na druhé straně kontrovat Thierry Henry, ale jeho ránu z 25 metrů vytěsnil Keller. Vzhledem k dalšímu vývoji první půle vedl Tottenham zaslouženě, domácí se hodně dlouho hledali, byli laxní a nepřesní. Bisan Lauren dvakrát špatnou malou domů daroval šanci soupeři, Helder Postiga ale ani jednou neuspěl. Arsenal se probudil až ve druhé půli, když nevýrazné a chybující Gilberta s Laurenem vystřídali Cygan a Bergkamp. Tím hlavním, kdo velel k útoku, nebyl nikdo jiný než Thierry Henry. V 69. minutě sice Kasey Keller jeho střelu parádním zákrokem zastavil, ale chybovala obrana – nehlídaný Robert Pires bez problémů vyrovnal (1:1). Obrat pak o deset minut později se štěstím dokonal Fredrik Ljungberg, když jeho střelu z 20 metrů nešťastně tečoval Carr – 2:1. Arsenal se tedy udržel v čele s jednobodovým náskokem na Chelsea, Tottenham klesl z dvanáctého na třinácté místo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*GUNNER

GUNNERS jsou nejlepší a titul se vrátí zpět na Highbury.

Reagovat
PJ

Na to je dost brzo, United je za chvilku přeletí a už před sebe nikoho nepustí :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele