Přátelské zápasy - mezistátní Přátelské zápasy - mezistátní

31.05.2013 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Turecko v krátkém čase odehraje druhý zápas, oficiálně na neutrální půdě, ale prakticky budou hrát jako v domácím prostředí a v Bielefeldu budou chtět odčinit zbytečnou remízu z úterního zápasu v Duisburgu. Slovinsko má svoji kvalitu, ale přeci jen z mnoha důvodů více favorizuji Turecko. Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud predvedou ten samej vykon jako proti Lotyssku a vyvarujou se zbytecnejch chyb, tak by oslabeni Slovinci nemeli udelat zadnej povyk 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mi hlava nebere, co se u tech Turku deje. Ze by nejaka ceska krize? Ac to sou jenom pratelaky, tak proti temhle tymum se musi vyhravat bezpodminecne...

Reagovat
smazaný uživatel

U nich to není novinka, ale jejich výkonnost má určitá mezidobí, která dá nazvat střídavá náladovost. No i tak je tento výsledek dost nečekaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, ze dokazou prohrat takovyhle zapasy a pak v kvalde zremizovat s top tymama. Ale nevim jestli to je pro jejich sebevedomi idealni takle ty pratelaky podcenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ne. Oni jsou mentalitou právě náchylní k tomu, že jasnou věc podcení a pak zase překvapí, kde to není tak očekávané. Takže je jasné, že na tom musí zapracovat. Dnešní zápas je toho důkazem. A jsem zvědav, jak se s tím vyrovnají v blížící se kvalifikaci na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení jako hrom !!! Turecko hraje opravdu nevyzpytatelně a vůbec to neodpovídá jejich skutečné kvalitě. Jako přípravu na kvalifikaci mají opravdu povedenou, nejprve je trochu zaskočí Lotyšśko a teď to dokonale ukázalo Slovinsko. A právě pro ně to je cenný úspěch.

Turecko

Slovinsko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele