Přátelské zápasy - mezistátní Přátelské zápasy - mezistátní

14.08.2013 12:20 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
veikko

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalá hra Nipponu vypadají proti Urug jak kašpaři, kde je obrana. Talián musí po tomhle fiasku rezignovat. Upadek Japonského fotbalu je jasně viditelný už od 17 kteří v přípravě na MS 17 nevyhráli ani jeden zápas či 20 která prohraje ostudně s Kanadou. Hnus a bude to horší.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemyslim, ze na tom sou az tak spatne, holt uruguay byla nad jejich sily a neni se cemu divit, s kymkoli papirove slabsim by tesne vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, trochu mě vytekly nervy, ale něco na tom co jsem psal je. Já si myslím, že by takový tým jako má dnes Nippon měl být schopný hrát s Uruguají alespon vyrovnanou partii. Pokud toho není schopen tak je něco špatně. Uruguay je výborný tým, ale podle mě to uplná špička není (můj názor).

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz uz sme u toho levlovani, tak spicka to rozhodne neni, momentalne maj nadprumernej tym, nippon takovej prumer, mas co nabidnout do ofenzivy ale vzadu uz to tak zhavy neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tos trefil, obrana nevím proč furt talián protěžuje stopera Konna ten hráč je čistej průměr hraje v druhé japonské lize a není ani moc vysoký a starý samo že to není jen jeho chyba za goly může tým jako celek, ale ten hráč snad hrál všechny zápasy co je talián na lavičce. Proč Zaccheroni už před dvěma lety odstavil Tulia kterému bylo v té době teprve 30 let nebo proč nehraje stoper Suzuki který tak válel na OH nevím prostě to jen dokazuje jak strašně je Zaccheroni konzervativní někdy mě připadá, že prostě ani neví jaké hráče má stavět tak hrají jenom ti, které má odzkoušené byť už dávno hrají prd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele