Mistrovství světa žen do 20 let FIFA - Mistrovství světa žen do 20 let 2008

play off - semifinále
04.12.2008 23:00 CET
1 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možná předčasné finále turnaje. Němky do něj půjdou jako dlouhodobě nejlepší evropský tým a to na všech úrovních a o kvalitách ženského fotbalu v USA není třeba pochybovat.

Němky se musí vyvarovat individuálních chyb po kterých v utkání proti Brazilii inkasovaly dva laciné góly luxusní vlastní gól obránkyně a děsivý zákrok brankářky, kdy jí míč propadl mezi rukama rovnou do brány) jedině pak budou mít šanci na úspěch.

Ani bezchybný výkon, ale nemusí stačit na rozjeté USA, které vypustilo poslední zápas ve skupině s Čínou, ale jinak soupeře válcuje zcela suveréně (především Alex Morgan a Sydney Leroux budou velkou hrozbou)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele