Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2006

zóna UEFA (Evropa) - skupina 3
08.10.2005 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Slovensko

Estonsko

Rozhodčí: P. Allaerts
Diváci: 12.837

Reportáž

Slovensko - Estonsko 1:0

Šance na několik zápasů dopředu spálili Slováci v utkání s Estonskem, které potřebovali vyhrát. Hned od úvodu se do svého soupeře zakousli, už ve čtvrté minutě byl blízko Vittek, který jen taktak nedosáhl na dobrý centr Šestáka. Další možnosti měli Kisel a Németh, po půlhodině hry trefil Vittek tyč.

Hosté moc nehrozili, kouč domácích Galis do druhé půle poslal dalšího útočníka Hološka. Dvakrát mimo mířil Vittek, což se po hodině hry málem nevyplatilo, v dobré šanci se ocitl Neemelo, ale po Operově centru nezamířil přesně. Na druhé straně hlavičkoval nepřesně Hološko, ale v 76. minutě se už Slováci dočkali. Peter Hlinka sice nejprve trefil tyč, ale míč se k němu odrazil zpět a druhá hlavička už byla přesná.

První gól Hlinky tak rozhodl o těsném, ale zaslouženém vítězství. Rozhodující zápas Slováky čeká ve středu, kdy hostí Rusko.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Bratislavák

Nebolo to ono.Petržalka bz ich natrela.

Už yostáva len natrieť to Rusom..a baráž??

Kto vie? POdobne ako Česko..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele