Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2006

zóna UEFA (Evropa) - skupina 8
12.10.2005 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Maďarsko

Chorvatsko

Rozhodčí: Claus Bo Larsen
Diváci: 11.000

Reportáž

Maďarsko - Chorvatsko 0:0

Chorvaté si postup na MS zajistili již dříve, svou cestu završili bezbrankovou remízou v Maďarsku, která jim zajistila první místo. Zápas přinesl minimum šancí, břevna na obou stranách, ale žádné góly. První šanci měl po centru Tudora Balaban, ale jeho přízemní střelu gólman Király kryl, poté trefil z trestného kopu brankovou konstrukci Balaban, na druhé straně nevyzrál na Butinu domácí Baranyos. Balabana vychytal Király i po změně stran, následoval pokus Maďara Hajnala, ale ten hostující branku netrefil. Domácí tak zůstali na čtvrtém místě konečné tabulky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele