Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2006

zóna UEFA (Evropa) - skupina 3
07.09.2005 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Lotyšsko

Slovensko

Rozhodčí: Konrad Plautz (AUT) - Egon Bereuter (AUT), Walter Staudinger (AUT)
Diváci: 8.800

Reportáž

Lotyšsko - Slovensko 1:1

Slováci bojující o historický postup na MS hráli na půdě Lotyšska. Utkání začaly oba celky opatrně, dvě úvodní šance zápasu zařídil lotyšský středopolař Rubins, ale v obou případech přestřelil bránu střeženou Čontofalským. První šanci hostů měl na kopačkách po centru Hološka Mintál, ale i on byl neúspěšný. Slováci se dostávali do mírné převahy, kterou v 35. minutě korunoval Vittek, jenž po Greškově rohu přesně hlavičkoval do lotyšské branky.

Druhou půli začali aktivněji domácí a Slováci se soustředili spíše na bránění jednobrankového náskoku, což se jim vedlo až do 74. minuty, kdy vyrovnával na 1:1 Laizans, který z nepřímého kopu z vnitra velkého vápna propálil slovenskou obranu. V závěru měli ještě šance hosté, ale nejprve mířil nepřesně hlavičkou Kisel a Karhanovu nebezpečnou střelu domácí obrana zblokovala, a tak nakonec zápas skončil dělbou bodů.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*prdel liž

slovensko smrdí černýma hubama cigánama černí smrděj buzny černí zabiju všechny negry, huhuhuhuhuhuhu opice debilní skurvysyni vyjebanci negrovský debílci hajzlové, vyholení kundy - Víte proč maj cigáni tolik dětí? Ponožka prosakuje

Reagovat
HOST*Bob

Čau feťák.Tvoj príspevok je skutočne"vecný".Je vidieť,že tvoja dementná a zhulená hlava,plná veľkých sračiek nechápe,načo majú slúžiť tieto stránky!Ale to sa nedivým,pretože tvoje IQ(podľa tvojeho príspevku)je porovnatelné s húpacím koníkom.Ak vôbec!Ty sfetovaný odpad ľudskej spoločnosti,či sa ti to páči,alebo nie Slovensko na MS 2006 bude hrať.A ty sa môžeš od zlosti aj posrať.A naďalej vypisovať zo svojeho feťáckeho brlohu podobné hlúposti.Slovenský hráči robia svojim fanúšikom a celej vlasti radosť a nie hanbu,ako ty.Našťastie si len úbohá troska,ktorá neznamená vôbec nič!Dúfam,že nepotrebuješ prekladateľa,aby si to prečítal:-)) Ozaj feťák,vieš vôbec čítať a písať,alebo to za ťeba niekto napísal?? Ak si zase jebneš ten oblbovák,tak napíš(alebo nechaj niekoho napísať),je to celkom sranda.PS:Pozdravujem všetkých normálnych fandov svijich klubov a teším sa na stretnutie na MS 2006.My(Slovensko) tam určite budeme.A čo vy??

Športu zdar a futbalu zvlášť!

Nazhulenou feťák :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...ten vtip s ponožkou je dobrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele