Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2006

zóna UEFA (Evropa) - skupina 8
04.06.2005 20:05 CET
2 : 3
(1:1)

Island

Maďarsko

Rozhodčí: Lucilio Cardoso Baptista (POR) - Paulo Januario (POR), Antonio Perdigao (POR)
Diváci: 4.613

Reportáž

Island - Maďarsko 2:3

V Reykjavíku se hrál velmi zajímavý zápas a domácí Islanďané nad mírně favorizovanými Maďary dokonce dlouhou dobu vedli. Jako první se totiž trefil nejlepší a nezjnámější islandský fotbalista současnosti, útočník Chelsea Eidur Gudjohnsen. I nadále byli domácí lepší a mohli několikrát zvýšit, ale po první vážné akci se radovali hosté. Bjarnason zahrál ve vápně rukou a Zoltán Gera se z penalty nemýlil. Také vedoucí gól Maďarů, který přišel po přestávce, měl podobný scénář. Opět Bjarnason, opět zavinil penaltu, tentokrát faulem na Geru a sám postižený poslal svůj tým do vedení. Navíc Bjarnason dostal druhou žlutou a šel do sprch. I tak domácí vyrovnali - Gudjohnsen se proměnil v nahrávače a gólově se prosadil Sigurdsson. Poslední slovo však měli hosté, konkrétně útočník Ferencvárose Szabolcs Huszti a vedení už Maďaři udrželi.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele