Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2006

zóna UEFA (Evropa) - skupina 8
08.10.2005 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Bulharsko

Maďarsko

Rozhodčí: Dejan Delevič
Diváci: ?

Reportáž

Bulharsko - Maďarsko 2:0

Utkání, v němž už šlo jen o třetí místo ve skupině, začali lépe hosté, hned ve třetí minutě totiž Sándor Torghelle trefil tyč. Bulhaři se do první šance dostali po půlhodině hry a ta hned znamenala vedení. Lazarovův centr odvrátil Gyepes jen k Dimitaru Berbatovovi a útočník Leverkusenu se zblízka nemýlil.

Berbatov měl prsty i v druhé brance, která padla deset minut po přestávce. Ve vápně našel Ilieva, ten přihrál před branku Zdravku Lazarovovi a jeho doklepnutí ze tří metrů nemohlo neskončit v síti. Snížit mohl v 67. minutě Torghelle, ale jeho dalekonosnou střelu opět zastavila tyč.

Nejaktivnější z Maďarů nakonec míč do sítě dostal, v nastaveném čase, ale rozhodčí Delevič gól neuznal pro ofsajd. To se Torghellemu nelíbilo, jeho protesty však vedly jen ke druhé žluté a k vyloučení.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele