základní skupiny - skupina B
25.09.2009 21:30 CET
8 : 0
(4:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slaboučkej soupeř na rozehrání... jsem fan Arsenalu takže už kvůli Meridovi doufám, že Španělsko splní jasnou úlohu favorita a s jasnym outsiderem skupiny si hravě poradí... 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou Spanele zahazovat golovky jako na ME19 minuly rok tak nebudou stacit ani na exoticke Tahiti. Charbonier urcite pripravil svuj tym dobre a Spanelsko neceka nic lehkeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanielsko necaka nic lahkeho? Stav sa tu po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

spanele sou precenovany sice vyhraji tenhle zapas na oko jasne ae s tezsim souperem se budou trapit. Jinak muzou bejt radi ze dali brzo gola bys videl co toje za kopyta kdzy by se na jejich kopacky dostala nervozita

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrájí 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná úráce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele