play off - čtvrtfinále
09.10.2009 20:00 CET
2 : 3
po prodloužení
(0:1, 1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Italia!

Reagovat
Godwinson

ta Itálie, to je ostuda šampionátu ... a to sem viděl pár zápasů ... fuj :)

i když pan sudí moc nezaostává ..

Reagovat
smazaný uživatel

lol italove vyrovnat v 9 a nahodou to byl good vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Italové podali velmi dobrý výkon a to samé Maďaři. Takhle se hraje fotbal. Do poslední minuty! Smekám před oběma týmy a pak hlavně před Italy, jakožto fanoušek jsem na ně hrdý, protože v 9 lidech dokázat vyrovnat a ještě navíc v prodloužení. Kluci ze sebe vydali všechno a to mírní bolest z porážky. FORZA ITALIA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj to sami si rikam ja nebyla to ostuda... naopak FORZA ITALIA

Reagovat
DelPiero137

Presne tak. Taliansko podalo pekny, bojovny vykon za ktory si zasluzi uznanie. Za to ten kkt rozhodca si zasluzi slucku na krk. Penalta uz v 2min, 2 cervene ktore dostali taliani boli maximalne nezasluzene a ovplyvnili cely zapas. Pojebany rozhodca daval za vsetko cervenu . Chudaci mladi hraci z toho boli vystresovany, chceli hrat a ten kkt ich im to kazil a znervoznoval ich. Hraci vobec nehrali zakerne, neprovokovali sa, hrali normalne, zo zapalom ako hraju mladi hraci. Aj ked niekedy boli tvrdsie zakroky, neboli to zakerne fauly, vyplivali z hry.

Napisem Platinimu, nech si takyto system a rozhodcov pojebe! Zidak jeden Fifa=hnoj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele