základní skupiny - skupina 3
03.06.1970 23:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Jairzinho 2,Rivelino a Pelé - Petráš.Naši hráči se sice ujali vedení,ale nakonec z toho byla dost krutá prohra.Na šance to bylo 6:5 a gól na 3:1 neměl platit (ofsajd).Nejlepší náš hráč byl Petráš.Dobře zahráli také Dobiáš a Hagara.Naopak špatně Hrdlička a Adamec.Jistým dojmem nepůsobili ani oba stopeři Migas s Horváthem.

ČSSR:Viktor 28 - Dobiáš 22,Migas 25,A.Horváth 31,Hagara 26 - Hrdlička 26,Kuna 23 - Fr.Veselý 26,Petráš 23,Adamec 28,Jokl 24.Střídali Kvašňák 34 za Hrdličku a B.Veselý 25 za Fr.Veselého.Číslo za jménem znamená věk hráče v době MS v Maxiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Léta se traduje, jak nás kanárci sfoukli. Kdo se znovu podívá na celý zápas, nevidí to tak jednoznačně. Za stavu 1:2 měl mega šanci Kvašňák - po rohu Adamce se míč po zemi dost prudce dostal na malé vápno Kvašňákovi přímo na nohu, ten z voleje přestřelil bránu! Nevím, jak to mohl nedat, měl to na levačku, svou lepší nohu, brankář byl bez šance. Naši hráči později říkali, že v řídkém vzduchu létaly míče hodně nahoru... Možná chyběl aspoň jeden přípravný zápas v místě šampionátu. Ty přípravy, aby se umazal Petrášův trest, přece mohlo odehrát v podstatě béčko a jádro mužstva už se mohlo aklimatizovat v Mexiku. Za stavu 2:2 by se naši jistě zmáčkli, trenér Marko by asi neposlal na hřiště útočníka, ale někoho do přetížené zálohy či obrany. Na víc než remízu bychom asi neměli. Souhlasím, že slabě zahrál hlavně Horváth, Migas byl lepší. Nelíbil se mi ani Jokl a Adamec, ten neběhal a když vystřelil, tak mimo nebo slabě. Dobrý byl Dobiaš a samozřejmě Petráš, toho jsme měli víc využívat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele