Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
08.09.2007 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Wales - Německo 0:2

Fotbalisté Německa si připsali na své konto velmi důležité tři body za vítězství ve Walesu. Lídr skupiny potvrdil svoji suverenitu i na hřišti Millennium Stadium v Cardiffu.

Svěřenci kouče Joachima Löwa výborně vstoupili do zápasu a po šesti odehraných minutách se díky brance Kloseho dostali do vedení. Kanonýr Bayernu Mnichov se prosadil po brejku, kdy mu míč naservíroval Kuranyi, při samostatném úniku na domácího brankáře nezaváhal. Wales neměl proti Němcům výraznější gólovou šanci. Navíc hosté podruhé udeřili po hodině hry. Po centru Hilberta se hlavou prosadil opět Klose, který v zápase vedl mužstvo jako kapitán. Domácí se na větší odpor nezmohli a rozdíl ve skóre mohl být i větší, ovšem hosté nedokázali své šance dotáhnout do zdárného konce. Němci tak po dalším vítězství stále zůstávají poslením neporaženým týmem ve skupině D.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Přeju Drakům z Walesu uhrát s favoritem slušnej výsledek. Už to bude bohužel bez Giggse, takže maximálně remíza (0:0 nebo 1:1).

Reagovat
HOST*Arne

1:3 (Bellamy - Trochowski, Friedrich, Klose)

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to dalsi zavahani od Nemcu... ta sestava neni zase tak silna, ale prece jen je tam rozdil tridy, ale prekvapit by Wales mohl... muj tip je: 1:2 (Bellamy - Schneider, Kuranyi) ale bral bych radeji 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele