Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina C
12.09.2007 19:30 CET
3 : 0
(0:0)
Stadión:
Inönü, Istanbul

Turecko

Maďarsko

Rozhodčí: Stuart Dougal
Diváci: ?

Reportáž

Turecko - Maďarsko 3:0

Utkání v Istanbulu začalo útočně z obou stran. Nejprve ve 24. minutě propásl dobrou pozici Dzudzsák a o pět minut později minul branku i domácí Tuncay, který vyslal povedenou střelu mimo branku i v nastaveném čase prvního poločasu. V 52. minutě mířil nepřesně i Hamit Altintop. Turci pomalu začali přebírat otěže utkání do svých rukou a po hodině hry přišel nejspíše zlomový moment celého zápasu - Maďar Gera musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Turci jinak vyrovnaný zápas v početní převaze zvládli. Nejprve se v 68. minutě prosadil Gökhan a o chvíli později vstřelil druhý gól brazilský rodák v tureckém dresu Aurelio. Maďaři byli vývojem utkání zaskočeni a dílo zkázy pro hosty dokonal v nastaveném čase Halil Altintop, který nedal náhradnímu gólmanovi Baloghovi sebemenší šanci. Turecko tak napravilo zaváhání z Malty a drží se v boji o postup.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Po ostudě na Maltě se nic jiného než výhra nebere. Kluci maďarský se na nic nezmůžou, bude to 3:0.

Reagovat
HOST*Rehy

Turci po trapasu na Maltě musí ukopat tři body a tomu podřídí vše.

Reagovat
HOST*Lion

po šokující ztrátě na Maltě nic jinýho ani Turkům nezbývá,než výhra,ale poslední zápas v kvalifikaci Maďaři vyhráli,včetně přípravy nad Itálií,takže to zase tak jednoduchý nebude,ale nakonec se budou radovat domácí za výhru 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Turecko to bude tezky zapas, hlavne kdyz nedaji brzy branku, protoze Madarsko bude asi hodne branit, myslim si ze nakonec to bude 2:0 Tuncay, Sukur

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele