Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
08.09.2007 20:15 CET
0 : 0
(0:0)

Srbsko

Finsko

Rozhodčí: E. Braamhaar
Diváci: 15.000

Reportáž

Srbsko - Finsko 0:0

Srbové zaznamenali další bodovou ztrátu. Po nedávné prohře v Belgii tentokrát jen remizovali na domácím hřišti s Finskem. Domácí mohli případným ziskem tří bodů svého soupeře ze sevru Evropy v tabulce vystřídat na druhém místě.

Hosté mohli překvapit patnáct tisícovek diváků v Bělehradu již v 17. minutě, jenže Johansson z hranice penalty mířil nad břevno. To byla jediná branková příležitost seveřanů v utkání. Stankovičův trestný kop zneškodnil Jääskeläinen a následnou střelu Krašiče zablokoval Tihinen. Lazovič netrefil branku z dobré pozice po rohovém kopu Jankoviče. V další šanci domácích se opět objevil Lazovič, tentokrát už musel gólman Finska zasahovat. Hosté v některých pasážích zápasu odolávali velkému tlaků Srbů. V 72. minutě spálil obrovskou šanci Žigič, který hlavičkou branku těsně minul. Jako poslední mohl strhnout vítězství na stranu Srbů Jovanovič, ovšem ani on nemířil přesně.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*bary72

Srbsko dotahuje 2. místo, který zatím překvapivě drží právě Finové, takže tam bude cca 50 000 horkokrevnejch Srbů a pokud udrží disciplínu tak Suomi porazí 2:0.

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

opet vyrovnana skupina.... Srbsko ma kvalitni obranu (kdyz se dobre vyspi) a tak ocekavam max. 2:0 gol da urcite Jankovic

Reagovat
HOST*Lion

hm,tak Srbové si to docela slušně komplikujou,je to škoda,protože sem se docela těšil,že budou 21.11.,poslední kvalifikační den,hráts Polskem v přímim souboji o 2 postupové místo,ale Finům bych postup taky hrozně přál,kdyť ještě na žádnym velkym turnaji nebyli...

Reagovat
HOST*Srbin

Samo sloga srbina spasava CCCC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele