Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
02.09.2006 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Srbsko

Ázerbájdžán

Rozhodčí: ?
Diváci: ?

Reportáž

Srbsko - Ázerbájdžán 1:0

Srbové vykročili do kvalifikace ME hubenou jednogólovou výhrou nad slabým Ázerbajdžánem. Svým gólem se o ni postaral vysoký útočník Nikola Žigič, který se prosadil hlavou v 72. minutě. Domácí odehráli první soutěžní zápas po odtržení Černé Hory. Nový trenér Javier Clemente si na své konto připsal už druhou výhru, o první se jeho svěřenci postarali v souboji s českou reprezentací. Srbové do zápasu vstoupili aktivně, ale neprosadil se jak Marko Pantelič, tak ani Danko Lazovič. Měli i několik dalších příležitostí, ovšem bez gólového efektu. Když se neprosadil ani Dejan Stankovič, poločasové skóre zůstalo bezbrankové.

Domácí měli převahu i v druhém poločasu, velkou šanci měl opět Pantelič, ale proti hostujícímu brankáři Velijevovi se neprosadil. Branka přišla až 18 minut před koncem, Stankovič se uvolnil u pravé postranní čáry, odcentroval do vápna, kde už byl připravený útočník Racingu Santander Nikola Žigič. Výhra domácích byla zasloužená, jejich výkon ovšem nebyl ideální.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak v tomhle zapase se cekala asi vetsi golova nadilka, predevsim do site Azerbajdzanu. Ale ten potvrdil ze ma dobrou obranu, se kterou meli hodne prace srbsti utocnici, ale nakonec ten tizeny gol dali a 3 bdy jsou doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele