Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
02.09.2006 20:15 CET
6 : 1
(3:0)

Reportáž

Slovensko - Kypr 6:1

Slovenskí futbalový reprezentanti vyhrali vo svojom úvodnom zápase skupiny D v kvalifikácii na EURO 2004 na Bratislavskom Tehelnom poli nad reprezentáciou Cypru 6:1. Slováci sa radovali už v 9. minúte keď po rohovom kope presne namieril Škrtel, druhý gól pridal v 33. minúte Marek Mintál keď z hranice šestnástky nedal šancu cyperskému gólmanovi. Zverenci trénera Dušana Galisa pridali do polčasu ešte jeden gól keď po strieľanom centre Mintála do prázdnej brány loptu doťukol hráč Glasgow Rangers Filip Šebo a po polčase bolo 3:0.

V druhom polčase Slováci pokračovali v skvelom výkone v 49. minúte po rýchlo rozohranej štandartke sa opäť trafil Šebo a bolo 4:0. Piaty gól slovenských reprezentantov strelil po nádhernom pase Mintála hráč nemeckého Wolfsburgu Miroslav Karhan. Na 6:0 zvýšil presnou strelou Mintál. V samom závere sa tešili aj futbalisti Cypru, keď po štandartnej situácií strelil hlavou gól na konečných 6:1 Giasoumi.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*hopkirck

1. nemecko

2.slovensko

---------------

3.cesko

irsko

5.wales

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

nase postupove sance sou tak 8% s tou tabulkou souhlasim akorat bych prohodil 3 a 4 misto

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle utkani Slovensko potvrdilo, ze jsou silnym souperem pro vsechny tymy ve skupine D. Urcite pomysli na postup, ostatne skoro jako vsechny tymy ve skupine D, snad krome San Marina a Kypru. Na Slovensku to bude tezke pro vsechny tymy ze skupiny. Slovensko je urcite cerny kun skupiny a myslim si ze na postup urcite maji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele