Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina C
12.09.2007 19:00 CET
2 : 2
(2:2)
Stadión:
Ullevål, Oslo

Norsko

Řecko

Rozhodčí: Massimo Busacca
Diváci: 24.080

Reportáž

Norsko - Řecko 2:2

Norsko se neudrželo na druhém místě ve skupině C, když na domácí půdě remizovalo s vedoucím týmem skupiny Řeckem 2:2. Všechny čtyři góly padly ještě do přestávky.

Hosté překvapivě začali zápas ofenzivě a taktika trenéra Rehhagela se ukázala být správnou volbou již v 7. minutě, kdy se po rohu Kyrgiakose hlavou trefil Karagounis. Na takto rychlý úspěch hráčů z Peloponéského poloostrova nezbývala domácím jiná možnost než se okamžitě vrhnout do útoku. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, po čtvrthodině utkání vyrovnal téměř totožnou brankou Carew.

Pak se iniciativy znovu ujali hosté. Ve 30. minutě kopal Karagounis trestný kop, nejvýše dokázal vystoupat znovu Kyrgiakos, jeho hlavičku však skandinávský brankář Opdal ještě zlikvidoval, střelec první branky se však dostal k odraženému míči a podruhé se zblízka už nemýlil. Hosté se však z vedení radovali stejně krátkou dobu jako poprvé. Po osmi minutách tvrdě vypálil Riise a Chalkis si s jeho ránou nedokázal poradit.

Do druhého poločasu se na hrotu řeckého týmu objevil Liberopoulos a byl to také on, kdo se jako první dostal ke střele, ta však skončila na břevně Opdalovy brány. Na to po chvíli odpověděl Riise, který se taktéž trefil pouze do břevna.

Konec zápasu patřil domácím, kteří se zoufale snažili zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Posledních příležitost měl ale znovu Liberopoulos. Zacílil však pouze do levé postranní sítě norské branky.

Autor: Karel Přibyl

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

To je šlágr skupiny. Norové se budou snažit utéct Turkům, Řekové to budou chtět jako všude jen ubránit, tak bych si přece jen tipnul na norskou tvrdost, 1:0.

Reagovat
HOST*Lion

po sobotních zápasech této skupiny všechno nahrává do karet Norům,kteří sou o 2 body na druhym místě před Tureckem,ale na druhou stranu maj o zápas víc odehráno,takže pudou do zápasu s jednoznačnym cílem,vyhrát. Nakonec se jim to podaří, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tehle skupiny bych postup pral Bosne tak uvidime a pro tenhle zapas bych si tipnul, ze Recko bude poprve v kvalifikaci remizovat a to 1:1 ( Carew - Gekas )

Reagovat
Hiko

Škoda, Norácí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele