Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
02.06.2007 19:00 CET
6 : 0
(1:0)

Reportáž

Německo - San Marino 6:0

V Norimberku se celý první poločas schylovalo k senzaci. Německo sice bylo jasně lepším týmem a svého soupeře přehrávalo, dlouho se mu ale nedařilo vstřelit branku. Hrdinou byl dlouho brankář Aldo Simoncini, který přwedvedl skvělé zákroky proti střelám Hitzlspergera, Kloseho, Jansena a Schneidera. Recept na něho našel až Kuranyi, jeho první branku rozhodčí neuznali kvůli ofsajdu, po centru Lahma v samém závěru se však útočník Schalke již mohl radovat. Domácím o několik minut dříve řádně zatrnulo. Lehmann u pravé postranní čáry nezvládl rozehrávku a jenom nabídl míč Maraninimu, který však z těžkého úhlu nedokázal zamířit přesně.

Branka do šatny domácí uklidnila a po změně stran se již hrálo podle jejich not. V 52. minutě sice Simoncini dokázal vyrazit střelu Fringse, na dorážku Jansena však již byl krátký. O dvě minuty později fauloval v pokutovém území Davide Simoncini, viděl druhou žlutou kartu a z nařízené penalty se nemýlil Frings.

Na další tři branky pak Němcům stačilo pouhých pět minut a všechny obstarali střídající hráči. Dvakrát se trefil kanonýr Gomez, který zúročil centry Fringse a Jansena, poslední branku pak dal po narážečce s klubovým spoluhráčem Frinsgem další novic Fritz.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Ronaldinho10

Tipuju: Německo-San Marino 9:0 (Němci bez hvězd)

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim z 9:0

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
Shevchenko

24:0

Reagovat
HOST*

1:2, 1min-lehmann, 89min- neznamy, 90min lehmann

Reagovat
Shevchenko

hhh

Reagovat
Shevchenko

zatím 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele