Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina C
02.09.2006 20:00 CET
1 : 4
(0:3)

Maďarsko

Norsko

Rozhodčí: Pieter Vink
Diváci: 10.500

Reportáž

Maďarsko - Norsko 1:4

Tento zápas, který neměl jasného favorita, probíhal v norské režii. Dvakrát se mezi střelce zapsal útočník Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer, který má v posledních týdnech fantastickou formu. První branka padla po chybě maďarského obránce Laszlo Egera, střelcem byl Solskjaer. Skvělý zákrok si potom připsal norský brankář Thomas Myhre, který zneškodnil střelu Zsolta Lowa. Na 0:2 zvýšil ve 32. minutě Stromstad, který zvítězil v osobním souboji s maďarským brankářem Gáborem Királym. Další gól přidal po střele z 15 metrů záložník Blackburnu Gamst Pedersen. Poločasový výsledek 0:3 už Maďarům nedával moc šancí do druhého poločasu.

Po devíti minutách druhého poločasu přidal čtvrtý gól opět Ole Gunnar Solskjaer. Domácí zkorigovali až v nastaveněm čase po penaltě nařízené za faul Erika Hagena na střídajícího Sandora Torghelleho, úspěšným střelcem byl Zoltan Gera. Norové se tak mohou radovat ze skvělého vstupu do kvalifikace ME.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sazkove kancelare nabyzeli podle me necekane vyrovnane kurzi kolem 2,25 na oba tymy.... coz si myslim ze se melo vyuzit a dat 2 na Norsko a to se mi i potvrdilo. Norsko vyhralo v madarsu jednoznacne 4 : 1 a ujistilo me v tom ze ve skupine C je jasnym favoritem na 1 misto. V Madarsku se totiz urcite ostatnim tymum nebude tak lehce vyhravat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele