Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
08.09.2007 17:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Lucembursko - Slovinsko 0:3

Klemen Lavrič skóroval dvakrát při vítězství Slovinska na půdě Lucemburska a výraznou měrou tak přispěl k výhře svého týmu 3:0. Lavrič otevřel skóre již v sedmé minutě po pasu Milivoje Novakoviče. Lucembursko, které v dosavadním průběhu kvalifikace nezískalo zatím ani bod, se pokoušelo na inkasovanou branku odpovědět - Mustch však neprostřelil golmana Handanoviče a Huss mířil vedle. Slovinci se dočkali uklidňující branky v 37. minutě, v zakončení se nemýlil Novakovič. V druhém dějství zápasu se hned v úvodu trefil střelec první branky Lavrič. V nastaveném čase mohl Lavrič završit hattrick, velkou příležitost ale neproměni. Ač vyhráli hosté celkem jasným rozdílem, nelze říct, že byli v utkání lepším týmem.

Autor: David Kubáň

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Zápas o ničem, snaživí Lucemburčani občas překvapí a Slovinci jdou kvalitativně dolů, tak možná překvapivě remíza 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinci uz jsou celkem dlouho fotbalove ve srackach.... takze si myslim ze budou mit sakra co delat aby v Lucembursku vyhrali.. max 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele