Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina B
06.06.2007 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Litva

Itálie

Rozhodčí: Pieter Vink
Diváci: 700

Reportáž

Litva - Itálie 0:2

Mistři světa zvládli i druhý zápas na hřišti soupeře během čtyř dnů. I tentokráte dali dva branky a obě měl na svědomí jeden muž, místo Filippa Inzaghiho tentokráte zaskočil Fabio Quagliarella.

Po náznaku Inzaghiho a ráně nad od Perrotty se do první vážné šance dostal Di Natale, který nedokázal usměrnit do sítě chtrou přihrávku Pirla. Za domácí odpověděl Savenas, jehož střela jen těsně minula pravou tyč brány Gianluigiho Buffona.

Ve 31. minutě přišel první důležitý moment, Quagliarella se zbavil Morinase a nechytatelnou střelou nedal Grybauskasovi šanci - 0:1.

Itálie po vstřelené brance trochu polevila v koncentraci a povolila šance Kalonasovi a Stankeviciusovi, ti však neuspěli a tak přišel trest. V poslední minutě první půle se k míči v pokutovém území dostal znovu Quagliarella a přesnou ranou definitivně zlomil litevský odpor.

Definitivně rozhodnout mohl v 58. minutě Di Natale, podobně jako na druhé straně Kalonas ale nemířil přesně. V poslední zajímavé šanci pak pálil nad Danilevicius.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

tady bude překvapení

Reagovat
HOST*Márty

nebude forza Italia

Reagovat
HOST*

hej pedros jaký máš názor

Reagovat
HOST*Thomas

velké překvapení pro domácí fanoušky 0:4 2xPippo, Pirlo, Buffon z penalty

Reagovat
Slejdy

jj cekam tak 0:4 az 0:6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele