Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina E
24.03.2007 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Izrael - Anglie 0:0

Anglie si opět zkomplikovala cestu na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska. Bod z půdy Izraele je pro hrdý Albion rozhodně ztrátou, tím spíše, když Chorvatsko a Rusko dokázaly své zápasy vyhrát.

Trenér Anglie Steve McClaren musel řešit absence několika obránců, místo Garyho Nevilla se a pravý kraj defenzivní formace postavil Jamie Carragher, Ashleyho Colea na levé straně obrany zastoupil Phil Neville.

Anglie začala lépe, její první šanci měl ve 22. minutě po akci Johnsona s Rooneyem Franka Lampard, ovšem Aouate jeho ránu kryl. Chvíli poté se zapotil také Robinson, kterého zaměstnal Tamuz.

Albion sice měl více ze hry, z jeho tlaku ovšem v první půli žádné větší šance nerezultovaly a podobně tomu bylo i po změně stran. Jedinou výjimkou byla hlavička Carraghera, které se do cesty postavilo břevno.

Anglie s přibývajícím časem stupňovala tlak, k brance však ani jedna z jejích příležitostí nevedla. Střelu Rooneyho zablokoval Ben Haim, pokusy Lamparda a Defoea zneškodnil brankář Aouate.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*wildbaster

Anglie vyhraje. Má co odčiňovat z předchozích zápasů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele