Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina B
02.09.2006 18:00 CET
0 : 3
(0:2)

Gruzie

Francie

Rozhodčí: ?
Diváci: ?

Reportáž

Gruzie - Francie 0:3

Francouzští finalisté letošního MS vstoupili do kvalifikace jasným vítězstvím 3:0 na horké gruzínské půdě v Tbilisi. Skóre otevřel záložník Lyonu Florent Malouda už v 7. minutě. Zanedlouho poté našel centr útočníka Manchesteru United Louise Sahu a ten vstřelil druhý gól utkání. Třetí padl po účinném napadání Thierryho Henryho, vlastní gól si na své konto připsal domácí obránce Malkhaz Asatiani. To běžela první minuta druhého poločasu. Kapitánskou pásku nosil ve francouzském dresu Patrick Vieira, který v této pozici vystřídal Zinedina Zidana. Gruzínci nedělali Francouzům v defenzivě žádné problémy, výsledek je zcela zasloužený.

Největšími šancemi Gruzínců byly zblokovaná střela Šoty Arveladzeho a střela Gogita Gogua, který vystřelil z 25 metrů, ale mimo. V dresu Francie nastoupil i Claude Makelele, po jehož nominaci byl manažer Chelsea Mourinho rozhněvaný na francouzského reprezentačního trenéra Raymonda Domenecha.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hendry goooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle zapase jsem cekal mozna trochu prekvapivejsi vysledek. Nakonec Francie vyhrala celkem jednoznacne 3:0. Ale myslim si ze Gruzie bude trapit vsechny favority ve skupine B a nejen v domacich zapasech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele