Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina B
02.06.2007 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Francie

Ukrajina

Rozhodčí: Luis Medina Cantalejo
Diváci: 79.500

Reportáž

Francie - Ukrajina 2:0

Francie v důležitém utkání zdolala Ukrajinu a drží se na první příčce vyrovnané kvalifikační skupiny B.

První poločas na zaplněném Stade de France toho příliš zajímavého nenabídl, za domácí zahrozili pouze mladíci Toulalan s Nasrim a Coupet si na míč výrazněji sáhl jenom v 19. minutě po hlavičce Mikhalika.

Druhý poločas již byl daleko záživnější. Ihned po návratu z kabin našel Nasri Anelku a ten řádně protáhl Šovkovského. V 53. minutě se znovu vytáhl ukrajinský brankář, když zneškodnil Anelkův pokus po centru Maloudy.

Na první branku se čekalo do 57. minuty a jejím hrdinou se stal Ribery. Záložník Marseille si naběhl na dlouhý pas od Makeleleho a Šovkovskému nedal šanci.

Pojistku pak přidal Anelka, v 71. minutě si chytře přehodil Rusola a zamířil přesně k bližší tyči.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele