Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
12.09.2007 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Finsko

Polsko

Rozhodčí: Herbert Fandel
Diváci: 34.088

Reportáž

Finsko - Polsko 0:0

Fanoušci se na Olympijském stadionu v Helsinkách branky nedočkali, bod z toho utkání pro obě mužstva moc neřeší. Domácí se mohli případným vítězstvím dostat v tabulce přes svého dnešního soupeře, zatímco hosté mohli svůj náskok na čele tabulky zvýšit na sedm bodů před třetím celkem, ovšem ani jedna z varianta se nekonala. Finové zůstávají s osmnácti body druzí a Poláci s dvaceti první.

Oba celky hrály ze zabezpečené obrany a až v průběhu druhého dějství se hra více otevřela. V prvním poločase byli lepší Finové, ovšem Boruce v brance Polska moc neohrožovali. S přibývajícím časem převzali otěže zápasu Poláci, útočníka Racingu Santanderu Ebiho Smolarka ve velké šanci vychytal Jaaskelainen. I přesto, že hosté v závěru zatlačili domácí mužstvo na vlastní polovinu, dokázali si vytvořit jedinou gólovou příležitost. Střídající Saganowski však z hranice pokutového území střílel jen do tyče a utkání skončilo bez branek.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Velice zajímavý zápas. Finové skupinu pěkně zramatizovali, Polsko jde ale pevně za postupem z 1.místa, vidím to spíš na Poláky. Tip 1:2.

Reagovat
HOST*Lion

Souhlas,zajímavej zápas to určitě bude,s blížícím se závěrěm kvalifikace jde oběma týmům o hodně a každej bod je hodně cenný, Poláci včera dokázali urvat cenej bod v Portugalsku,Finové zase vyválčili remízu na horký půdě v Srbsku, takže si myslim,že i tentokráte to bude plichta, tip: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

No tak urcite jedna z nejzajimavejsich skupin, urcite to bude tezky zapas pro oba a oba budou chtit vyhrat. Nabizi se tady na tip asi nejvice remiza a to podle me 1:1, ale kdyz si udrzi oba ciste konto po polocase, a daji gol v zaveru utkani, tak by mohl vyhrat kdokoliv jak Polsko, tak Finsko. Ale ja nakonec tipnu: 1:1 ( Kuqi - Kaźmierczak )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele