Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina B
24.03.2007 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Faerské ostrovy

Ukrajina

Rozhodčí: Damir Skomina
Diváci: ?

Reportáž

Faerské ostrovy - Ukrajina 0:2

Ve Faerských ostrovech se i přes všechny debaty ohledně kvality stavu hrací plochy nakonec hrálo, z čehož neměl radost trenér Oleg Blochin. Ukrajinský kouč totiž nemohl využít služeb se zraněným kotníkem laborujícího kapitána Andreje Ševčenka.

I bez svého kapitána začali hosté dobře a poměrně brzy dali důležitý první gól. Ve 20. minutě napřáhl z hranice pokutového území Yezerskiy a jeho rána zapadla přesně do horního rohu - 0:1.

Ukrajina pokračovala v aktivitě, Mykhalyk trefil tyč, Tymoschuk po rohu Kalinichenka hlavičkoval nad. Mykhalyk měl ještě jednu dobrou příležitost, těsně před odchodem do kabin ale z několika kroků hlavičkoval nepřesně.

Shovkovskiy v hostující svatyni se nudil a k prvnímu zákroku ho až v 50. minutě přinutil dalekonosnou ranou Samuelsen. V 57. minutě přidal favorit pojistku. Nesmachniyho hlavička se dostala k nohám Guseva a na jeho přesnou zakončení byl Mikkelsen krátký - 0:2.

Stejně jako téměř celý zápas, i jeho závěrečná třetina se odehrávala na domácí polovině. Po dvou dobrých šancích neproměnili Byelik a Kalinichenko, hlavičku Tymoschuka pak zastavila tyč.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele