Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina E
24.03.2007 19:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Estonsko - Rusko 0:2

Rusové nastoupili v Estonsku kvůli zraněním jen se třemi obránci a tento krok se trenéru Hiddinkovi mohl brzy vymstít. Estonci začali dobře a zahrozili hlavičkou Opera, kterou s námahou zneškodnil ruský gólman Akinfejev. Ten se vytáhl i později proti střele Klavana, jehož do šance pustil obrovskou chybou jeden ze stoperů.

Hosté postupně přece jen převzali taktovku a v šancích se ocitli postupně Šiškin, Keržakov, Bystrov a Biljaletdinov. Akcie Estonska držel vysoko veterán mezi tyčemu Mart Poom, poradil si i ve druhé půli s jedním pokusem Keržakova, o pár chvil později už se však po dalším vzájemném souboji radoval útočník Sevilly. Do šance jej vyslal jeho bývalý spoluhráč ze Zenitu Petrohrad Ašavin, s Poomem si pak Keržakov poradil pěkným lobem.

Poslední hřebík do estonské rakve pak znovu Keržakov zatloukl v 78. minutě přízemní střelou. Jak se patří tak oslavil svůj návrat do základní sestavy, ke kterému mu pomohlo zranění Pavlučenka. Estonsko zůstává ve skupině v roli komparzu, je stále bez bodu a bez jediné vstřelené branky, Rusové si upevnili druhé místo za Chorvatskem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele