Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
12.09.2007 19:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bulharsko - Lucembursko 3:0

Bulhaři si bez větších potíží poradili s Lucemburskem a díky třem bodům se drží v boji o postup ze skupiny G. Začátek byl z pohledu domácích trochu za očekáváním, vše se ale rychle změnilo těsně před vypršením úvodní půlhodiny. Úvodní branku přinesla ve 27. minutě parádní spolupráce dvou fotbalistů působících v Anglii, precizní centr z kopačky Stiliana Petrova usměrnil do branky neméně povedenou hlavičkou Dimitar Berbatov. Střelec Tottenhamu chytil střeleckou slinu a hned za minutu vedení Bulharů zvýšil, když hostujícího gólmana Jouberta překonal lobem.

O vítězství Bulharů bylo rozhodnuto, hráči Lucemburska si za celý zápas nevytvořili výraznější šanci. Konečný výsledek 3:0 pak domácí stanovili v 54. minutě, kdy Hoffman ve vápně srazil Berbatova a penaltu proměnil Stilian Petrov.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Není o čem diskutovat, Bulhaři dotahují 2. místo ve skupině, nesmějí zaváhat. Tip 3:0.

Reagovat
HOST*Rehy

Ach jo. Už mě to nebaví... Pořád s tebou musím jenom souhlasit

Reagovat
HOST*Lion

jasnej favorit,jasná výhra: 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bulharsko vyhraje 3:0 2x Berbatov, Yankov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele