Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
28.03.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bulharsko - Albánie 0:0

Bulharsko nevyužilo příležitosti posunout se alespoň dočasně na postupové pozice a na domácím trávníku jenom remizovalo s Albánii.

Svěřenci Hrista Stoičkova si za cíl dali vstřelit rychlý uklidňující gól a splnit ho mohl navrátilec Stilijan Petrov. Záložník Aston Villy už ve čtvrté minutě napřáhl z 25 metrů, ale jeho bombu zastavilo břevno. O deset minut později Beqaj nedokázal udržet střelu Jankoviče, naštěstí pro něj však na blízku nebyl žádný z bulharských fotbalistů.

Domácí pokračovali v náporu, po akci Berbatova pálil z první nepřesně Jovov. Poté si vybral smůlu Tomašič, jehož gólovou střelu na poslední chvíli skvělým zákrokem zastavil Dede. Tentýž hráč pak dvě minuty před pauzou zablokoval nadějný pokus Jovova.

Druhý poločas se odehrával podle stejného scénáře jako ten první. Ve 47. minutě vytáhl Beqaj vynikající zákrok proti střele Pejeva. Hostující brankář se pak znovu vyznamenal v 56. minuty, kdy zlikvidoval hlavičku Berbatova. V 62. minutě pálil nad Jankov, dvě minuty na to se pak na hostující stranu podruhé v zápase přiklonilo štěstí. Proti hlavičce Todorova byl Beqaj bezmocný, podruhé v utkání za něho však zaskočilo břevno.

Bulhaři nakonec vytouženou branku nedali, Beqaj byl zkrátka skvělý a míč za svá záda nepustil. V 77. minutě skvěle vyrazil další pokus Berbatova, tváří v tvář proti němu pak v 81. minutě neuspěl ani Jankov.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bulharsko ma sanci postoupit na ME a doma by zavahat nemelo, i kdyz Albanie neni spatna, ale myslim si ze to bude 1 a padne vic nez 2 branky

Reagovat
HOST*bellamy

Správně,jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Bulhaři asi postoupí a s nimi Rumuni. Oči pro pláč zůstanou Oranjes.

Reagovat
HOST*

Bulharsko vyhraje. Vidim to na 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele