základní skupiny - skupina A, 1. kolo
10.06.2007 18:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Nizozemsko "21" - Izrael "21" 1:0

Fotbalisté pořádající země vstoupili do utkání aktivněji, ovšem po sedmi minutách hry mohlo udeřit na druhé straně, když po centru Danina jen těsně minul domácí branku Peretz. Nizozemci zužitkovali svoji převahu již v 10. minutě. Na přetažený centr si k zadní tyči naběhl útočník Maduro a ač tísněn, dopravil míč do branky. Z úvodní branky se Izrael rychle otřepal a domácím byl minimálně vyrovnaným soupeřem. Jejich útočné akce ale vždy skončili na pozorné Nizozemské obraně. Od 20. minuty utkání opět převzali taktovku hry domácí. Do velké šance se probíjel Medunjanin a ve vápně upadl, píšťalka rozhodčího však zůstala němá. Závěr prvního poločasu se nesl v poklidném tempu.

Do druhé půle vstoupili aktivněji izrealští fotbalisté, ovšem díky pozorné obraně domácích se nedokázali dostat do větších brankových příležitostí. Po hodině hry dostala hra patřičný spád. Aktivnější domácí se snažili potvrdit své vítězství a Izrael se snažil kontrovat z rychlých brejků, ovšem na vyrovnání to nestačilo. Poslední dvacetiminutovku zápasu ovládli nizozemští mladíci, kteří zkušeně drželi míč na svých kopačkách a kombinovali na polovině Izraele. Poslední šance domácích zahodil v 81. a 83. minutě obránce Drenthe. V obou případech ho vychytal gólman Al Madon.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (1)

Přidat komentář
Shevchenko

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele