7. kolo
01.09.2007 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

SM Caen - FC Sochaux 2:2

V napínavém utkání se v sobotu střetli Caen a Sochaux. Hosté dokázali dvakrát vyrovnat a zajistit si tak bod za remízu 2:2. Po půl hodině hry se skóre měnilo poprvé. Lilian Compan našel Eluchanse a ten levou nohou překonal brankáře Sochaux Teddyho Richerta. Vyrovnáno bylo v devětapadesáté minutě. Guiranne N’Daw si naskočil na roh Dalmata a hlavou srovnal. To Caen ale neodradil od útočení a zanedlouho již domácí opět vedli. Proment si pohrál se třemi protihráči a s klidem zakončil svoji krásnou individuální akci. Jenomže pak Cedric Hengbart fauloval ve vápně Juliena Querciu a nařízenou penaltu proměnil ve vyrovnávací branku střelec Valter Birsa. Nováček z Caen remizoval doma se Sochaux 2:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele