4. kolo
19.08.2007 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens - Valenciennes FC 0:0

Lens stále čeká na první výhru v této sezóně. To platí i po zápase, ve kterém domácí Racing přijelo vyzvat Valenciennes. Hosté chtěli navázat na výtečný výkon proti Olympique Marseille, který porazili 2:1. To se jim částečně podařilo. Valenciennes nepouštěli domácí v prvním poločase do větších šancí. Za zmínku stojí snad jen příležitost Nenada Kovačeviče, ale ani ten brankáře Penneteaua příliš nevylekal. Savidan se po pauze snažil opět pozvednout svůj tým. Tentokrát však vyšel střelecky na prázdno. Hrdinou večera se mohl stát domácí Kanga Akalé. Ani jednu ze svých velkých příležitostí však neproměnil. Lens tak hrálo s Valenciennes bez branek.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele