6. kolo
29.08.2007 18:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - OGC Nice 0:2

To, že hráči Marseille dnes nepůjdou v klidu spát zařídil tým Nice. Na Stade Veledrome přesvědčivě zdolal domácí 0:2. Znamená to první vítězství Nice na půdě Marseille od roku 1974. Tým Alberta Emona vstoupil do zápasu s jasně vytčeným cílem od začátku kontrolovat hru, ale po pár minutách bylo jasné, že Nice nepřijelo na půdu Olympique v pozici turistů. V prvním poločase sice měli více míč na kopačkách hráči Marseille, ale územní převahu nedokázali přetavit v branku. To se jim zle nevyplatilo v půli druhé. Čtyři minuty po pauze totiž dostal hosty do vedení Vincent Hognon po rohovém kopu Oliviera Echouafniho. Ještě větší tlak tak padl na Marseille, ovšem její hráči se vůbec neprosazovali v šestnátce, a proto skoro ani nemohli doufat ve vyrovnání. Do konce trápení Olympque zbývalo jen pár minut a domácí definitivně srazil na kolena druhým gólem David Hellebuyck. Ambiciózní Marseille tak stále zůstává za očekáváním ve druhé polovině tabulky Ligue 1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele