4. kolo
18.08.2007 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Lille OSC 1:1

I přes ztrátu své stoprocentní bilance v zápase s Lille Le Mans nepřišlo o překvapivou vedoucí pozici v Ligue 1. Le Mans začalo výborně. Navázalo na výkony v zápasech proti Métám, Sochaux a Bordeaux. Stephane Sessegnon a Daisuke Matsui nebezpečně kombinovali po rychle rozehraném trestném kopu, Japonec Matsui pálil z dálky. Všechny pokusy domácích při úvodním tlaku ale kryl Tony Sylva. Za Lille se osmělil Obraniak, který nahrál do šance Touremu, ale ani ten neuspěl. V pětatřicáté minutě již ale hosté z Lille vedli. Stephane Dumont dlouhým míčem našel Obraniaka, ten využil chybného postavení brankáře Le Mans Yohanna Peleho a pohodlně skóroval. Do poločasu měl ještě dvě dobré příležitosti Fauvergue, náskok však nezvýšil. To se Lille vymstilo ve druhé půli. Nejdříve sice Matsui trefil ze slibné pozice pouze bránícího Beriu. Po něm ale Camara přihrál dlouhým autem Grafitemu a ten vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele