37. kolo
19.05.2007 20:45 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - FC Lorient 4:1

Jedno z těch na góly bohatších utkání viděli diváci v Rennes, kde domácí přivítali FC Lorient. Rennes chce ještě ze zadních pozic zaútočit na evropské poháry. Pohár UEFA by byl skvělou odměnou za dobře odehranou sezónu. Lorient sezónu pouze dohrává. Ve vzájemném střetnutí také padl úvodní gól sedmatřicátého kola. Postaral se o něj domácí Melchiot, který již ve druhé minutě otevřel skóre a dostal Rennes do vedení. Jenomže Lorient se oklepal relatovně rychle a v třiadvacáté minutě bylo vyrovnáno. Postaral se o to Ewolo. Ovšem pět minut po přestávce domácí Rennes znovu vedlo zásluhou Cheyroua. Konečný stav pak určili v pětasedmdesáté minutě Utaka a v minutě osmaosmdesáté Jeunechamp.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele