35. kolo
06.05.2007 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Lille OSC 2:1

V neděli odpoledne se potkalo Haškovo Saint Etienne s Lille. Souboj dvou klubů s ambicemi na evrospké poháry nakonec rozhodl bývalý hráč Lille Matt Moussilou. Dal po gólu v každém poločase a udržel tím les Verts na osmém místě. Lille se znovu propadlo.

Velké nasazení obou týmů potvrzuje žlutá karta pro Jeana Makouna, která přišla již nedlouho po začátku utkání. Lille na sebe upozornilo i několika šancemi. Mathieu Bodmer ve velké příležitosti přestřelil Janotovu branku. Neuspěl ani Geoffrey Dernis. Hostům se nedaří střílet první góly v utáních a toto prokletí se jich drželo i v neděli. Svým gólem to potvrdil v jedenatřicáté minutě Matt Moussillou, který je v Saint Etienne na hostování z Nice. Útočník tmavé pleti přebral přihrávku od Landrin a poradil si i se zakončením. S klidem přehodil bezmocného Tonyho Sylvu. Lille si na svoji chvíli počkalo do začátku druhé půle a byl to Kevin Mirallas, kdo vrátil hosty zpět do zápasu. Jenomže z vyrovnání se Lille neradovalo dlouho. Již za tři minuty to bylo 2:1 pro Saint Etienne. Trefil se znovu Moussillou. Domácí tak nakonec porazili Lille a přiblížili se předním příčkám.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele