9. kolo
24.09.2005 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Paris Saint-Germain 0:0

Duel týmů z popředí tabulky přinesl podprůměrný fotbal bez větších gólových příležitostí. Úvod zápasu patřil PSG. Přímý kop Paulety vytáhl brankář Le Mans Pelé a o několik okamžiků později po závaru David Rozehnal v zajímavé pozici přestřelil. Potom se dlouhé minuty na trávníku nic zajímavého neudálo, až ve druhém poločase si obránce Armand z PSG narazil s Kalouem a tvrdě vypálil, avšak Pelé se opět zaskvěl. Až v druhém poločase si první zajímavější možnost vytvořili domácí, konkrétně mladičký Brazilec Tulio De Mělo. Vypálil z dálky, ale na jeho střele si smlsl Letizi. V závěru měli ještě možnost hosté, po vtipném obloučku za obranu od Cissého mohl mít příležitost Semak, ale Pele včas vyběhl a z šance nic nebylo. Český bek Rozehnal patřil mezi nejlepší hráče v týmu PSG.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele