předkola - 1. předkolo - 1. zápasy
06.07.2021 19:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
Fluor

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
Imos

Žalgiris celkem s přehledem doručil výhru doma a krom výpadku v druhém poločase byl celý zápas lepším týmem. Nevím jak moc můžu hodnotit kvalitu, protože Linfield byl hrozný tým a moc Žalgiris neprověřil. Co se herního plánu týče, tak mi styl Žalgirisu nepřišel moc odlišný například od fotbalu co má rád Hoftych ve slovanu akorát mnohem víc labilní a nejistý do obrany. rychlý přechod do útoku max na dvě tři rychlé přihrávky, nejlépe dostat na kraj a centrovat nebo pomocí několika kratších přihrávek (vedoucích většinou ke ztrátě) se dostat ke střele z poza vápna. z hráčů se moc vypíchnout výkony nedají, ale mladý africký křídlo Kyeremeh vypadal zajímavě, menšího vzrůstu, agilní a technický, ale takový zbrklý, vypadal v tom zápase že by byl zajímavá alternativu i na lavičku naší ligy Kuba Sylvestr mě překvapil, že nebyl až tak tragickej, golásko potěší a přišel i platný do hry, ale přišlo mi to max že by se hodil Žižkovu třeba z dalších můžu maximálně vypíchnout golmana Gertmonase, který mi přišel hrozně nejistej a docela jsem trnul sem tam z Linfieldu lze vypíchnout jen střelec golu Manzingo, narozdíl od severoirů si celkem rozuměl s míčem, byl nebezpečný a vyčníval v severoirském týmu

Čekal jsem od Žalgirisu horší výkon se přiznám, krom různých sestřihů jsem se na něj letos ještě nepodíval a překvapilo mě, že se nejednalo pouze o bezmyšlenkovité nákopy dopředu a tým se snažil o zajímavou kombinaci občas věřím tomu, že by Žalgiris měl zvládnout postoupit, ale jestli se nepletu tak mají v pavouku Ferensvaros a to by byl složitý tým i pro naše týmy v kvalifikaci natož pro Žalgiris

Reagovat
Imos

tyjo, mi vypadlo, ještě určitě stojí za zmínku moc hezký gól Videmonta z přímáku na 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele