základní skupiny - skupina D, 1. kolo
12.09.2006 20:45 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Řím - Šachtar Doněck 4:0

AS Řím se do Ligy mistrů vrátil po roční odmlce a i když byl zápas se Šachtarem Doněck dlouho vyrovnaný, skončil jednoznačným výsledkem. Zpočátku to ale na debakl rozhodně nevypadalo, hosté měli místy dokonce navrch. A v 15. minutě také obrovskou šanci, jenže Brandao sám před gólmanem selhal, netrefil branku. Měl i další příležitost, ale probouzeli se také domácí - Perrotta po chytré Tottiho přihrávce přestřelil, branku netrefili ani Mancini a Taddei.

Nic moc se nezměnilo ani po přestávce. Hosté byli nebezpečnější, Marica se cestou od rohového praporku zbavil hned trojice protihráčů, ale pak mířil nepřesně, stejně jako o něco později znovu Brandao. Za domácí odpověděl jen nepřesnou střelou Aquilani.

V 67. minutě se však vývoj zápasu výrazně změnil, mohl za to první gól domácích. Tonettův centr prošel vápnem až k Rodrigu Taddeiovi a ten si bez potíží poradil s brankářem Šutkovem - 1:0. Hosté vystřídali a nadechovali se k náporu, když je opět zchladil Francesco Totti. Po rohovém kopu si na penaltě zpracoval míč, otočil se a bez větší přípravy vypálil přesně do levého horního růžku - 2:0.

Bylo rozhodnuto, ne však hotovo. Hned za tři minuty si na centr Taddeie naskočil nehlídaný Daniele De Rossi a přidal třetí branku, minutu před koncem pak krásnou ranou zdálky završil na 4:0 David Pizarro. Šachtar svým výkonem určitě nezklamal, konečný výsledek je pro něj velmi krutý.

Autor: Petr Starý

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kluci doufam, že mě nezklamete budu Vám samozřejmě držet palce. AVE Šachtar AVE Donetsk

Šachtar Donetsk

Reagovat
smazaný uživatel

tak tě asi nezklamali ne, uhráli celkem dobrý výsledek. Horší by bylo třeba 7:0 nebo víc. Tohle se ještě nechá zkousnout což?

Reagovat
HOST*

1:0

Reagovat
Messiáš

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Il Principino

3-0 Vucinic, Totti, Pizzaro

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne za stavu 0:0 Pan Brandao kterého bych nenasadil ani za rezervu šel dva krát sám na branku poprve vedle jako vždy po druhe přesně do gólmana. To jsem ještě neviděl Čurák

Reagovat
HOST*

AS je smetlo jako prase. To jsou borci.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně, na rozjezd výborný. Jen tak dál!

Reagovat
FCB

ted to de ale az narazite na barcu tak vypadnete hihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Slejdy

no nevim kdyby dal Sachtar na zacatku aspon ten jeden gol jak by to dopadlo...ale su rad ze jim dali ctyrku ...tezky zapas bude dalsi kolo na Valencii..doufam ze to budou davat v televizi...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo trapáčci Roma je na hovno až dostane Valencii tak si ani neklepne a s Olympiakosem prohraje a V Doněcku jí čeká peklooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, ale pěkně jsme vám to natřeli. Alespoň jeden zápas nám vyšel

Reagovat
HOST*dany

FORZA AS ROMA!!!!Joooo jim to dali,TOTTI výborně jen tak dál!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Peťan

PARADA AS ROMA FOREVER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele