předkola - 3. předkolo - odvety
23.08.2005 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Rapid Vídeň 0:1

Rakouský mistr byl šest minut od vyřazení, když slovenský reprezentant Jozef Valachovič přesnou hlavičkou po Hoffmanově rohu zamířil mimo dosah brankáře Ovčinikova. Pro domácí Lokomotiv je výsledek velkým zklamáním, jelikož byl o dost lepším z obou protivníků. Do osudné 84. minuty totiž domácího brankáře vážněji ohrozil jen Ivanschitz z přímého kopu. Jeho protějšek Payera ruský tým udržoval v permanenci hlavně díky výborné práci záložní řady, kde dominoval Chochlov. Jenže stálý tlak nevedl k jediné brance a Rapid v sestavě s Bejblem i Kinclem postoupil do hlavní soutěže.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Tak v tomto zápase zřejmě rozhodne podle mne jediná branka o vítězi a tím i postupujícím,spíše vidím postup Lokomotivu,má zkušenější mužstvo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele