Reportáž

Inter Milán - Šachtar Doněck 1:1

Inter si přivezl z Ukrajiny výhru 2:0 a druhý zápas si v pohodě pohlídal. Za Šachťor nastoupili Tomáš Hübschman i Jan Laštůvka, v domácím dresu v útoku dvojice Adriano a Martins, které ještě ze zálohy podporoval Recoba. Zápas se hrál před prázdným hledištěm, v minulém ročníku LM totiž došlo v derby mezi Interem a AC k výtržnostem a San Siro tak bude čtyřikrát liduprázdné. Toto byl první zápas. Už ve 13. minutě definitivně rozhodl o postupu Interu Recoba, když prostřelil klubko hráčů a trefil se k zadní tyči Laštůvkovy branky. O pár minut později utekl po pravém křídle hráč hostí Marica, nacentroval míč Elanovi a brazilský útočník Šachťoru vyrovnal. Doněck byl aktivnějším týmem, ale na obranu Interu nevyzrál. V druhé půli převzal otěže zápasu Inter, Solariho však nadvakrát vychytal Laštůvka a dělovku Adriana odvrátil na roh Hübschman.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Ukrajinský Shakhtar s několika českými hráči první zápas nezvládl a tak mu nezbyde nic jiného než místo v 1.kole Poháru UEFA protože na stadionu Giuseppe Meazzy to bude zřejmě už jednoznačná partie,domácí Internazionale FC má nyní zřejmě nejsilnější tým za poslední dobu a určitě na svém hřišti nic soupeři nepovolí..

Reagovat
HOST*Petr

Jasná záležitost Interu Milán!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešním fotbale už nic není jasná záležitost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele