osmifinále - 1. zápasy
22.02.2006 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Chelsea FC - FC Barcelona 1:2

Chelsea s Barcou spolu sehrály další skvělý zápas. Ostrý střet britské přímočarosti se španělskou hravostí ovlivnilo vyloučení domácího Del Horna ještě v první půli. Chelsea nesložila zbraně, šla do vedení, ale Barca ji nakonec přece jen přehrála....

Chelsea chyběl pro zranění Gallas a pro karetní trest Essien. Barca zase měla zraněného Guilyho. Chelsea neprohrála už 14 domácích zápasů v evropských pohárech, Barca prohrála v LM naposledy právě loni na Stamford Bridge. Terry, Lampard a Robben nastupovali s vědomím, že případná žlutá karta je vyřadí z odvetného zápasu. Chelsea nastoupila ve středu hřiště s uzdraveným Makelelem a také Gudjohnsenem, s křídly Robbenem a Colem a na hrotu s Crespem, Barca vrátila do sestavy stopera Márqueze, také Gia, do zálohy Mottu, na pravé křídlo Messiho.

První střelecký pokus měla Chelsea, Lampard však z trestného kopu o hodně minul. Na druhé straně obešel Messi Makeleleho, ale Čech s jeho střelou neměl moc práce. Kolmici na Messiho Čech zmařil včasným vyběhnutím. I druhý Lampardův trestňák po faulu Motty na Colea šel mimo. Na další pokus nahrál Lampardovi Cole, ale ten se na začátku zápasu jen zastřeloval. Na nebezpečný Gudjohnsenův centr Cole ani Crespo nedosáhli a obrana Barcy míč odvrátila. Lampard vysouval dlouhým míčem Crespa, ale ten byl v ofsajdu. Po vtipné akci Eto'a s Messim byl v postavení mimo hru i Deco. Lampard pokračoval v zahozených trestných kopem, střela Robbena byla zblokována. Crespo dostal za úkol zkusit prolamovat ofsajdovou past Barcy, ale už podruhé se v ní sám chytil.

Messi vnikl do vápna, ale nepřihrál Eto'ovi a střelu mu zablokovali, míč šel k Ronaldinhovi, ale ten příliš váhal se zakončením. Po hrubém faulu na Crespa dostal žlutou kartu Puyol a Argentinec musel být ošetřován. Makelele vybojoval míč, ten šel přes Lamparda ke Gudjohnsenovi, ten vletěl do vápna, ale tam jej skvěle odzbrojil Puyol. Ronaldinho nabil do šance Eto'ovi, ale opět do střely vložil nohu domácí bek. Cole vysunul na pravé straně Crespa, ale ten neposlal pas na Gudjohnsena včas a akce byla zmařena. Pěkný průnik předvedl Oleguer, přes Eto'a šel míč k Ronaldinhovi, ale proti němu skvěle jednou ruku zasáhl Čech a Terry balon odkopl. Barca měla 68% držení míče, ale na to Chelsea nehraje. Trestný kop zahrával Ronaldinho, Motta hlavičkoval, ale jeho pokus zachytil pozorný Čech.

Cole skvěle zastavil Messi, toho však ostře utnul Del Horno a hráči obou týmů si vyměnili pár peprnějších slov a sudí Hauge je musel mírnit. Přestože Messi tvrdost zákroku přifilmoval, Del Horno uviděl červenou kartu. Colea pak vystřídal Geremi. Chelsea se zatáhla a čekala na spásný poločasový hvizd. Decova střela zdálky šla vedle branky. Dlouhý míč na Crespa odvrátil na aut Puyol. Další Dekova střela byla zblokována na roh, po něm pálil ještě Edmilson, zdálo se, že míč trefil Geremiho ruku, ale hrálo se dál.

V druhé půli vystřídal Mourinho Crespa Drogbou a ten se hned dostal do šance. Ferreira centroval, ale Valdés proti Drogbovi zasáhl úspěšně. Lampard vysunul dlouhým pasem Robbena a ten vystřelil těsně vedle. Nalevo utekl Ferreira, pálil však jen do míst, kde stál Valdés. S Drogbou v sestavě jakoby Chelsea nehrála oslabená o jednoho muže. Barca rozehrála nakrátko roh, překvapit Čecha zkusil Messi, ale ten jeho přízemní pokus kryl. Další roh Barcy její hráči pálili na branku, oba pokusy však Terry odvrátil. V obrovské šanci se pak ocitl Motta, ale přestřelil těsně vedle šibenice. Na druhé straně hřiště padl k zemi Robben, svému pádu pomohl, ale jeho tým získal trestný kop.

Rozehrál ho Lampard, Motta si hlídal Terryho, pustil míč z očí, srazil se s Valdésem a dal si vlastní gól. Barca se otřepala, skvělý centr posílal do vápna Messi, tam však nikdo z hostí nečíhal a Carvalho situaci uklidnil. Do sóla našlápl Robben, opět přifilmoval faul od Oleguera, Lampard se postavil k trestnému kopu a trefil tyč. Další ulička Chelsea hledala Robbena, ale dobrým skluzem zasáhl Márquez. Nešťastníka Mottu vystřídal Larsson. Trestný kop zahrával Ronaldinho, našel přesně Larssona a ten v obrovské šanci hlavičkoval nad. Dobrou akci Messiho utnul až Carvalho. Další střídání Barcy, za Gia Sylvinho. Barca měla obrovské problémy s centrovanými míči, centr si zpracoval Drogba, ale pálil nad.

Další tresný kop Ronaldinha už skončil gólem, když si jeho centr srazil do vlastní branky Terry! Zápas byl nesmírně dramatický, Larsson vysunul Messiho, ten vypustil projektil a zdálky trefil břevno! Barca byla neudržitelná, v další akci Larsson obešel Čecha, ale na poslední chvíli jej odzbrojil fantasticky Terry. Další Messiho pokus zablokoval Carvalho. Další neskutečnou šanci zmařil Eto'o, Ronaldinhovo zakončení vykopl z brankové čáry Terry! Dalším skvělým zákrokem ve vápně zastavil londýnský bek Messiho. Poslední střídání provedla Chelsea, za Robbena přišel Wright-Phillips.

Gudjohnsen skvěle potáhl míč, Lampard posunul na Drogbu, ale skvěle zasáhl i Valdés. Ronaldinho pak vysunul dlouhým míčem Larssona, ten jej vrátil Márquezovi a jeho centr hlavičkoval za Čechova záda Eto'o. Barca vedla! Poslední střídání. Za Deka přišel Iniesta. Chelsea byla otřesená, po rohu Ronaldinha pálil mimo právě Iniesta. Další dobrý centr Chelsea poslal na Drogbu Ferreira, ale Afričan se ocitl v ofsajdu. Kontroverzní zápas se dvěma vlastními góly tak lépe zvládla Barca a vytvořila si skvělou pozici do odvety.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (168)

Přidat komentář
barcelonista

Tot el camp

Es un clam,

Som la gent blaugrana

Tan se val d´on venim

Si del sud o del nord

Ara estem d´accord, estem d´acord

Una bandera ens agermana

Blaugrana al vent

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tot hom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Jugadors

Seguidors

Tots units fem força

Son molts anys plens d´afanys

Son molts gols que hem cridat

I s´ha demonstrat, s´ha demonstrat

Que mai ningú ens podrá torcer

Blaugrana al vent,

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Reagovat
barcelonista

...bezpodmienecny postup a pokial mozno aj vyhra v prvom zapase mame na to sme lepsi ako minuly rok 3 goly za 20min teraz nedostaneme rozhodca nas snad nepotopi a zasluzene vyhrame!!! tip 1:2

Reagovat
HOST*RM

Zrádce. Já si myslím, že jsem první a předběhneš mne.

Reagovat
barcelonista

jj 36sekund ale na druhu stranu je to nas zapas tak ze 1.miesto mozes pre tento pripad ozeliet kazdopadne aj remiza by bola v prvom zapase dobre mam pocit ze nam bude drzat prsty CELY futbalovy svet(-fans chelsky)...

Reagovat
HOST*RM

Realu taky fandí spousta lidí (nepočítám fans Arsenalu a Dr. Kyslíka).

Reagovat
antimadrista

lalalala

Reagovat
HOST*RM

Překvapivě jsem první. Takže tipuji 2:2.

Reagovat
barcelonista

...ako mozes byt prvy..?

Reagovat
HOST*RM

No těžko říct. Ty zloději prvního příspěvku.

Takto mi ho vzít před nosem.

Reagovat
barcelonista

...dnes nedokoncil trening kvoli bolestiam v kolene...no snad to nic nie je radsej nech nenastupi na betis (ak by to bolo vaznejsie) lebo na chelsky MUSI byt fit inak je to v prdeli... pre mna je nepostradatelny snad to bude len prkotinka!

Reagovat
barcelonista

Drogba uz trenuje a citi sa byt pripraveny uz na nadchadzajuci zapas FA cupu....

Reagovat
smazaný uživatel

BArcelonu milujem a ked postupime, tak to bude pre mna uuuuuf, neskutocny pocit, super pocit, super nalada, super vsetko. Zaroven ak vypadneme a chelsea nas vyradi presvedcivym vykonom a fotbalom na ihrisku, tak im zagratulujem a zatlieskal. Prosiiim, len aby to neskoncilo zase nejakymi pripecenymi golmi, kontroverznymi situaciami ci stastim, lebo to uz moje nervy neznesu. Nech jednoducho vyhra fotbal a ten co je lepsi a nie jedno trapne posmyknutie, rozhodcovska " nevsimavost " alebo smola. Vzdy radsej poviem, ze super bol lepsi, dnes sme my nato nemali, ako rozhodca je .....

Kazdopadne olee BArca, oleee dobry fotbal

Reagovat
Messiáš

Myslím , že je pravděpodobná remíza.Tak 1:1 nebo 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

S Puyolem 2:1

Bez Puyola 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

...............................Valdes.............................

Oleguer........Puyol............Edmilson......Silvinho

.................Marquez.........Motta.......................

.............................Deco................................

Messi.............................................Ronaldinho

..............................Etoo...............................

obrana prakticky v tom najsilnejsom zlozeni. Zaloha s Edmilsonom ci MArquezom podla situacie trvda, dobra na osobne suboje a naviac i slusne technicka. Deco , ked bude hrat tak ako poslednych par zapasov, tak to bude slusne. MEssi, ROnaldinho a Etoo musia ukazat vsetko co v nich je.

ked sa pozriem na tu zostavu, tak ak zanechame chladnu hlavnu, vynecham rozhodcovske preslapy, ci nasu smola a stastie chelsea, tak mi to vychadza relativne presvedcivo pre nas, teda aspon podla toho co sme hrali v tejto zostave tuto sezonu to bolo vynikajuce.

Kazdopadne minuly rok som ja osobne isiel do vzajomneho zapasu s tym, ze obrana chelsea je takmer neprekonatelna a my musime hrat ofenzivne, aby sme im vobec strelili gol a tento rok mam poit, ze to s nimi az tak slavne nie je. takze poprosim to nehrat ako slovensky hokejisti alaa HURRAAAA do utoku, ale zachovat si rozvaznost. Predsa kreativita je jednoznacne na nasej strane a MEssi, Etoo, Ronaldinho dle meho nazoru dokazu toho daleko viac ako trojica Chelsea, ktorej bude pri strielani golu vypomahat aj zaloha. teda vyvarujme sa golom zo standardiek a mame to v suchu. cize dle meho vysvetlenia mame viac hracov, ktori dokazu sami rozhodovat zapas, tak zvysok tymu sa moze zamerat aj na ine veci

Reagovat
smazaný uživatel

a vzhladom nato, ze minuly rok chelsea postupila vdaka rozhodcovi a nasom nepremienani sanci, ked sme mali 30 striel. Nehral Edmilson, napravo a v strede boli Oleguer a Belletti a na dm Albertini ci Gerard a to podla mna bola chelsea vykonnostne na tom lepsie ako tuto sezonu.

mame tu messiho, ktory urcite bude hrat v tom zhustenom priestore lepsie ako giuly, ktory je viacmenej len na brejky.

Reagovat
barcelonista

jj da sa s tym suhlasit musime hrat s KLUDOM oni budu doma oni budu musiet tlacit (i ked to minuly rok tak celkom nebolo) pretoze ich v odvete caka hra u nas a tam si po vyhru urcite nepojdu budu si musiet vytvorit naskok myslim si ze by sme toho mali vyuzit drzat loptu a pomaly to skusat cakam sice krasny futbal ale tentokrat by som z nasej strany urobil vynimku a pripustil by som keby sme si paradicky nechali az na odvetu a na SB hrali kludnejsie mozno aj skaredejsie staci nam dat napr. aj len 1 gol hoci aj v 88min (a ziaden nedostat) kazdopadne mam pocit ze chelsky je kapanek slabsia a mi no neviem ci silnejsi ale urcite "vyrovnanejsi" tak ze do toho!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea sa proti nam podaril rychly gol v odvete na sb a to rozhodlo. Xavi sa posmykol na mokrom travniku a po rychlom brejku Joa Cola dal Gudjhonsen. Potom uz sme hrali oleee smerom dopredu a to bola voda na mlyn pre chelsea a jej brejky. nasledne Carvalhov faul a ...

takze pekne hrat treba s kludom. ako som uz viackrat pisal. chelsea , ked musi hrat do plnych a nieco vytvorit, tak to nie je take slavne. uvidime, pochybujem, ze to proti nam otvoria, ale kazdopadne sami su si vedomi toho, ze na nou campe sa moc casto neberu body, tym samozrejme nechcem povedat,ze to nie je mozne.

Reagovat
barcelonista

...bravo len im ukaz ako sa strielaju goly...

Reagovat
HOST*

Jako fanoušek Realu fandím výjimečně Barceloně,protože Chelsea už mě začíná srat v čele s namyšleným trenérem!!!!!

Reagovat
HOST*

tak to si jenom myslis

Reagovat
HOST*Andy

3:1 a 1:2 CFC forever

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme na ně!!!

Barca na to má, je mírný favoritem, ale to nemusí nic znamenat. Uvidíme, jak se bude zápas vyvíjet, čím déle se ude hrát bez golu, tím více bdue muset Chelsea hrů otvírat, vidím to na 1:0 pro nás, gola dáme až naskočí Guily do už plně otevřené obrany Chelsea, nacentruej před bránu a etoo pravačkou do dolního pravého růžku branky nehbybného Petra Čecha. Stamford brudge ztichne a padne!

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Reagovat
HOST*yarda

Do Čecha sis neodpustil rýpnout... Nemáš ty ho nakonec nerad už kvůli jeho příjmení?

Reagovat
HOST*

Kterym TV kanale bude, diky

Reagovat
antimadrista

Vyhrajeme 2:1 ! Zničme Chelsea ! Dočkali jsme se pomsty ! VISCA BARCA y VISCA CATALUNYA !!!

Reagovat
HOST*yarda

Bitva o Británii???

Reagovat
HOST*Antipraha

Bitva o Británii???. Ty jsi magor!!!!

Reagovat
Shevchenko

4:2 a 0:5

Reagovat
HOST*Honzao

Nejhorší je, že ten zápas nevysílá ČT !!!!

Reagovat
antimadrista

Nejspíš bude vysílat ovetu, což bude lepší.

Reagovat
Shevchenko

a co TVP ??

Reagovat
antimadrista

Ono to vysílá asi 20 televizí...

Reagovat
HOST*

Které třeba? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vydrtí Barcu

Reagovat
HOST*antimadrista

barca !! barca !! barca !!

Reagovat
Messiáš

No.. já z toho Olegeura odvázanej nejsem at hraje , co hraje.Já bych tam dal radši Belletiho.

Reagovat
antimadrista

To je těžký, Belletti je spíš ofenzivní a tentokrát si budem muset dávat vzadu bacha.

Reagovat
smazaný uživatel

jj.

Reagovat
HOST*štěpa

chelsi rozdti barcelonu :

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, které rádia vysílají nějaký komentář nebo tak něco? Myslím česká...

Reagovat
antimadrista

Český podle mě řeknou jen výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, škoda, chtělo by to něco jako s mikrofonem za hokejem...

Reagovat
smazaný uživatel

A S mikrofonem za fotbalem to nedávaj?

Reagovat
antimadrista

To fakt netušim, ale to dávaj snad jen v neděli...?

Reagovat
smazaný uživatel

nedavaj to někde na netu ?? něco jako Asiaplate ? to mi totiž nějak nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

pp stream

Reagovat
barcelonista

stv2

Reagovat
antimadrista

Jojo, taky bude muset, pač španělé se tentokrát nevyznamenali a dávaj to u nich jen nějaký zvláštní televize.

Reagovat
antimadrista

...budU muset...

Reagovat
smazaný uživatel

musi se ten PPstream stahovat ? je třeba být zaregistrovany ?

Reagovat
antimadrista

Vydařená generálka

Reagovat
Messiáš

Nejak je tu mrtvo opróti minulému roku...

Ale to nevadí.Mi musíme postoupit dál jsme lepší tým!!!A jsem rád , že alespon podle hráču se na bramborovém poli nebdem pokoušet jen o remízu!!

Reagovat
antimadrista

To fandů Chelsea je míň

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak mám takový pocit, že culos budou oslavovat. Ač by se mohlo zdát, že Chelsea posílila, nějak se mi nezdá...

Reagovat
antimadrista

Reagovat
sansiro

Tipuji postup FCB! Jestli ne letos, tak už nikdy...

Reagovat
HOST*PUYOL

Uz od losovania sa kazdy den modlim.....

Ked vyradime CHelseu a potom vypadneme srad nato(samozrejme,ze nadsadzujem),ale ich musime.Chcem vidiet dalsiu rekordnu stratu.KTO FANDI CHELSEY,NEFANDI FUTBALU

Hlavne nech roytrhne od jedu Perreiru a tiez dufam v postup Realu,iked bz som nemal,ale na Arsenal mam tayke srdce,asi viete preco....

Reagovat
barcelonista

tak akurat som opat dopozeral zapas z pred roka zo SB zistil som ze rana este stale nie je zahojena musime sa pomstit musime vyhrat!!!!

Reagovat
HOST*

musí vyhrát fotbal a ne destrukce fc chelsea a ubohého petra cecha který at je cech a fandil jsem mu už mu nefandím. clovek který do své nejlepsí jedenáctky hrácu sveta nezaradí ani jednoho hráce barcelony podle me není normální. kdyz uz nikdo tak ronaldinho tam být musí. holt petr cech je chelsea a není normální. asi zapomel na gol který mu ronaldinho dal.

Reagovat
antimadrista

Jo no, v Chelsea vymazává mozek.

Reagovat
HOST*ETO

Jako Barcelona neni špatná, ale Chelsea je trošku jiná liga.

Reagovat
antimadrista

No spíš podliga, pač fotbal nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Chelsea zase postoupí...

Reagovat
barcelonista

povedal by som ze urcite nie...

Reagovat
antimadrista

Máme obrovskou výhodu, že druhý zápas se odehraje u nás doma. Teď jen uhrát příznívý výsledek a je to v suchu

Reagovat
barcelonista

nie! vonku musime bezpodmienecne vyhrat ide tu viac ako len o postup ide o cest! o odplatu! preto vonku remiz neberiem iba vyhru...

Reagovat
HOST*PUYOL

Nebud chamtivy,remiza 4:4 by bola super

Reagovat
HOST*PUYOL

Nebud chamtivy,remiza 4:4 by bola super

Reagovat
barcelonista

NIE!

Reagovat
antimadrista

Jako já taky věřím ve výhru a myslím si, že je reálná, ale plichta by byla taky dobrá, protože by na Nou Campu museli útočit a v tom je Chelsea neschopná.

Reagovat
barcelonista

gallas out...

Reagovat
HOST*

barca is the best

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsem po dlouhý době z5 a to jen proto, že musím napsat: BAAAAARCAAAAAAAAAAA JEDEEEEEEEEEEM.

Musíme je dostat, prostě musíme, tady nejde jen o fotbal a o postup. Ještě pořád jsem nevydejchal, jak nás vyrazili minule. Nejlíp by bylo je totálně zesměšnit u nich v Londýně a u nás si pak jen vychutnat jejich neschopnost. Ale bude to kurevsky těžký. CSKA jsou neskutečně silní .

Jenom škoda, že se to nehrálo na podzim, kdy byly oba týmy ve vrchoný formě. Poslední dobou je u obou znatelný pokles formy ...

Ale my je dostanem: Barcaaaaaaaaa

Reagovat
HOST*apolon

Poďme Chalsea. Dáme tě šulinů pětku a zavřem tak huby místním držkounům Kyslíkovi, Antiinteligentovi a rominhovi. Už se těším jak zase budete brečet jako malé děcka Budete skřipat zubama a lamentovat jak jste prej byli lepší - to si vychutnám Už se nemůžu dočkat jak vás nakopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 0:0, Chelsea bude hodně bránit a nebude se hrnout do útoku...

Reagovat
antimadrista

Podle mě ne, útočit musí teď, pač na Nou Campu nebude mít šanci, a to moc dobře ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, taková drzost, dávat stupidní slaboduchej hokej, a dát jenom sestřihy

Reagovat
antimadrista

Jo no Ale slováci to jistěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj to slovácích?

Reagovat
antimadrista

Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y vVisca Barca y visca Catalunya !!isca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !! Visca Barca y visca Catalunya !!

Reagovat
barcelonista

jj barca barca baaarca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je?

Reagovat
Messiáš

Ted bude hrát Chelsea utočněji než na Nou Campe , sami jste viděli , že v závěru vůbec nestíhala , je to proto , že nemaj fyzičku a naše hřiště je nejširší na světě.

P.S. Já budu rád i za remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v hajzlu - tak na co má člověk koukat - na hokej ( kterej sice stojí za prd, ale je tu ta národní hrdost, resp. její zbytky, ty Slováky musíme dát! ) nebo na "plážovej" ( = hřiště jako pískoviště ) fotbal Chelsea - Barca???

Reagovat
HOST*jacknick

Chelsea dnes doma vyhraje 1:0. Má pro to dobré předpoklady a trenér Murinho je velký taktik a dokáže na Barcu něco vymyslet.Bude to předčasné finále ale věřím, že to Chelsea zvládne.

Reagovat
barcelonista

Ja sa snad toho zaciatku ani nedockam tolko nervozity om necitil presne ROK ocakavanim som cely nepricetny

Reagovat
Mr.Jindros

Předčasné finále.

Reagovat
HOST*Mára

ted nevim čemu se směješ Aha vlastní blbosti

Reagovat
antimadrista

Jako jo, jsou to vedoucí týmy dvou nejlepších lig.

Reagovat
smazaný uživatel

To před rokem taky

Reagovat
Mr.Jindros

Asi jako před rokem. A ještě něco - zapomínat na italskou, to beru jako špatný pokus o provokaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Italská je až třetí. Stačí se pdovíat jak s Brémama vyběhla Barca a jak to zkusil Juventus.

Reagovat
HOST*

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html mrkni se na prvni sestku. pred rokem taky predcasne finale a nakonec ho nehral ani jeden z techto tymu. zase pujdou do hajzlu oba dva, uvidis

Reagovat
antimadrista

Čech si otevírá hubu, brzo mu zklapne

Reagovat
HOST*

nevíte náhodou někdo jak se stahuje ten program ppstream??

Reagovat
smazaný uživatel

Terry, Lampard a Robben jsou v karetním ohrožení pro odvetu - bude to dobré chlapci

Reagovat
HOST*PUYOL

No mohli by dostat po karte vsetci.Makelele asi hrat bude.Neviete,ci Gallas stihne odvetu???

Chlapi to su stresy mam tlak asi 240/210-novy negativny svetovy rekord

Dufam,ze to zvladneme

Reagovat
HOST*PUYOL

SLAAAAAPEEEEEEEEEEEMMMMMMMMM.

Reagovat
HOST*PUYOL

SLAAAAAPEEEEEEEEEEEMMMMMMMMM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že dnes vyhrajete nad těma zkur....ma angličanama a dokážete že španělský kluby jsou lepší než anglický...ale nemyslete si tak, protože až postoupíme přes Arsenal tak to budete vy koho srazíme k zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je docela simulant

Reagovat
Shevchenko

souhlas! Podíval se na rozhodčího a začal se svíjet! A červená karta je hodně přísná! (to nebylo ani na žlutou) Rozhodčí asi skorumpovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale royhodca nepotrestal Del Hornov slapak na KOLENO

Reagovat
HOST*

to nebylo na cervenou, to snad musi uznat kazdy...

Reagovat
HOST*antimadrista

To bylo na žlotou, pač jasně šel po Messim, míč byl úplně někde jinde...navíc ten zákrok předtim na Messiho, kdy mu del Horno málem zlomil noho, tak za o mu nedal ani žlutou, tak mu to zkrátka přičetl.

Reagovat
Shevchenko

ALE....

Reagovat
smazaný uživatel

No tak co sa tyka defdenzivy parada,CH ma vyluceneho del horna.

Ak by sme vyhrali 1:0 by to bolo super.

Bol by som spokojny aj s 0:0

Reagovat
Mr.Jindros

Omfg co tam ten Horno dělal.

Reagovat
HOST*antimadrista

Del Horno je svině ! Už předtím měl faul na Messiho, málem muz lomil noho!! Zaslouží si distanc už do konce sezony !

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

už to nehul chlape

Reagovat
HOST*antimadrista

Měla být penalta !!!!!! Ten hráč jasně zahrál rukou !!!

Reagovat
HOST*

hm tak koukám na tu ofenzívu chelsea a zádnou nevidím........ asi se dívám na jiný zápas. jo a byla tam penalta. to vzloučení sice bylo přísné. stejne nechápu komu se muze libit hra chelsea

Reagovat
HOST*antimadrista

Jasná penalta.

Reagovat
ronaldinho_10

... rozhodčí obrátil ty verdikty u obou zákroků, protože ten šlapák na stehno byl pškně hnusnej. Ale stejně jsem Del Horna nepochopil. Vždyť si vůbec nevšímal míče. Ten v klidu přehlížel a vyloženě šel po Messim. Jako když se koukal na hokej a chtěl někoho dohrát u mantinelu. A Messi to udělal taky výborně. Základ je nenechat se nějak zranit. On si naskočil a možná to víc bolelo soupeře. Na to jak je mladý, tak to bylo hodně zkušený....

Reagovat
HOST*

góóól Ruča!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Motta

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

nežer to tolik

Reagovat
HOST*

Pavel Nedvěd dal góla... A Ronaldinho taky ...

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO JJJEEEEEEE TTTTTAAAAAAAAAMMMMMMMM

Reagovat
HOST*

stejně barca vypadne uvidíš

Reagovat
Shevchenko

2 vlastňáci! faktz voli

Messi růžek!

Reagovat
smazaný uživatel

A golovka za golovkou sa na branu Chelsey vali

Reagovat
smazaný uživatel

...sa vali

Reagovat
Mr.Jindros

Zajímavé, Terry říkal že zpacifikuje Rnha a nakonec sám vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOO super zapas

Len odvetu nepodcenme

Reagovat
HOST*

Trezegoal 1:2

Reagovat
HOST*

2:1 A víme kdo sme !!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Dneska velice zajímavé výsledky LM. A hejduk 2:0!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

OOOOleeeeeee OOOOOleeeeeOOOOleeeeeee OOOOleeeeeee OOOOOleeeeeOOOOOleeeee OOOOleeeeeee OOOOOOOleeeeeee OOOOOleeeeeOOleeeeeOOOOleeeeeee OOOOOleeeee

Reagovat
HOST*antimadrista

Fůůůůůtbol club Barceloooooooooooooooooooooooooona

Reagovat
smazaný uživatel

Este nikdy som nebol tak blizko k infarktu,ako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Este nikdy som nebol tak blizko k infarktu,ako dnes

Reagovat
HOST*

infarkt dostaneš na konci třetí třetiny

Reagovat
HOST*antimadrista

BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!BARCA !! MESSI !!

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI jednoznacne najlepsi na ihrisku.

Skvele zahral tiez Makelele

Reagovat
HOST*antimadrista

NIC NEŽ BARCA !! NIC NEŽ BARCA !! NIC NEŽ BARCA !! NIC NEŽ BARCA !! NIC NEŽ BARCA !! NIC NEŽ BARCA !!

Reagovat
HOST*antimadrista

Tot el camp

Es un clam,

Som la gent blaugrana

Tan se val d´on venim

Si del sud o del nord

Ara estem d´accord, estem d´acord

Una bandera ens agermana

Blaugrana al vent

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tot hom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Jugadors

Seguidors

Tots units fem força

Son molts anys plens d´afanys

Son molts gols que hem cridat

I s´ha demonstrat, s´ha demonstrat

Que mai ningú ens podrá torcer

Blaugrana al vent,

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Reagovat
HOST*

ČEŠI, ČEŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Baaarcaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

lalalalalallaalal lalalalalalalalal Fúúúútbol Club Barceooooooooooooooolna lalalalalallaalal lalalalalalalalal Fúúúútbol Club BarceooooooooooooooolnaFúúúútbol Club Barceooooooooooooooolna

Reagovat
Messiáš

Taky souhlasím , že Messi nejlepším hráčem zápasu.Dobře hrál taky Deco.A hlavně se naše hra hodně zvedla , když přišel Henrik.Kdo mě jako tradičně zklamal byl Olegeur .Potom jak viděli , že je tam slabina , ak chodili jen popravé straně.Jinak už se těším na odvetu.

Reagovat
HOST*antimadrista

Jako přes Oleguera docela Robben procházel.

Reagovat
ronaldinho_10

Nejlepší na hřišti Messi! Docela jsem se už musel ironicky smát, když jsme si dali góla! Oni nic neudělali a pak si ho dáme sami. Naštěstí ten tlak byl potom drtivej.... Ale je to jen polovina úspěchu. Jsme blízko, ale jistý to není....

Reagovat
HOST*antimadrista

Museli by vyhrát na Nou Campu 2:0, což je uropická myšlenka, oni neuměj hrát na výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrála nic, ani do vyloučení! Sice bylo přísné, ale ten hráč nechtěl hrát míč, ten chtěl hrát Messiho. V hokeji se to pouští, ale ve fotbale to je faul. Stejně ten hráč neměl být už na hřišti, protože předtím předvedl likvidační faul, který rozhodčí nepotrestal. Jinak tu červenou vykompenzoval nepísknutím dvou penalt. Barcelonu nemusím, ale s Chelsea ji přeju. Už za to, že mají trávník jak baheniště a ještě ho před treninkem a zápasem vydatně kropí. To to chtěli umlátit? Měli bychom se spojit. Španělsko proti Anglii. Londýnský týmy z Ligy Mistrů!

Reagovat
HOST*

Už je to doma. Huráááá. Ti modří ubožáci jsou úplně neschopní. Můžou být rádi jen za 2:1. Na Nou Campu se jen podívají na pořádnej fotbal,třeba se i něčemu přiučí, potřebovali by to.

Můj tip 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1. část je doma, teď to dotáhnout. Vyhráno ještě není, ale sme na dobrý cestě. Citace z "Ivánku, kamaráde...": "No jo, kucí opálení..."

Reagovat
HOST*Pety

Výborně Barca výborně!!! Jen tak dál doma už to Barcelona zvládne a postoupí do semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho mě zklamal, že budeme hrát defenzivu na Nou Campu jsem čekal, ale že ani doma nic neukážeme...

Rozhodně bych to nesváděl na červenou, protože jsme stejně hráli zatažený i do tý doby.

Navíc Mourinho by se měl koukat na sebe a ne si stěžovat. Del Horno může být rád, že mu prošel ten zákrok předtím. Pokud by ho písknul jako faul, tak musel jít ven už dřív. Navíc nám rozhodčí pomohl, když nepísknul ruku Makeleleho a faul Terryho ve vápně. Ještě, že "máme" Mottu, jinak bylo hotovo. Takhle máme naději pro odvetu. Ale musíme hrát úplně jiný styl a nejsem si jist, že to s Mourinhem půjde. Chce to útočněší styl a možná i trenéra!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcaaaaaaaaaaaaaaa!

a Barca a Barca a Barca všechno vyhraje! A barca a barca a barca všechno vyhraje!

Reagovat
HOST*

Barca půjde opět do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si byl včera hodně nasraný, chápu to, já byl az stavu 0:1 taky.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně bych se rád zdržel přehnaného optimismu, máme to dobře rozjeté, ale to je aztím všechno.

Reagovat
HOST*

To teda je.

Reagovat
antimadrista

Když k tomu zápasu přistoupíme jak k tomuhle, tak je to doma

Reagovat
HOST*

Uf,uz sem myslel ze Barcelona prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle že je nejlepší obránce na světě?? Dá si vlastence a pak ještě fauluje Messiho a při pádu zpracuje balon oběma rukama najednou... Ukázalo se, že když má Chelsea hrát útočně, tak to prostě neumí. Její styl je čekat, pak někomu na půlce sebrat balon a dát ho dopředu na hráče kterej de sám na bránu a nebo dát v 70. minutě góla z rohu... Je to sice účelný, ale koukat se na to nedá. Fandim sice Realu, ale z týhle dvojice rozhodně Braceloně, protože chelsea je uměle vytvořenej klub, kterej nemá žádnou tradici ani slavnou historii. A nesnášim ty lidi, co jí začali fandit poslední dva roky, to nejsou opravdový fanoušci!!!

Reagovat
antimadrista

Tleskám ti

Reagovat
HOST*Danek

Bacelona má prostě nejlepš kádr a myslim, že Chelsea porazí a prakticky ztratí soupeře. sám sem tipoval na www.evropskeligy.wz.cz, že ligu mistrů vyhraje tým z LaPrimera Division. Chelsea umí akorát bránit a nakopávat balony na Drogbu, který už něco vymyslí. Prostě favoritem Champions League je Barcelona - v obraně zkušení Puyol a Marquez, v záloze Deco, van Bronckhorst, Ronaldinho, Giuly aj. a v útoku střelec Eto´o(taky ještě Larsson). Prostě BARCA DO TOHO!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele