základní skupiny - skupina H, 4. kolo
01.11.2005 20:45 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Artmedia Bratislava - Rangers FC 2:2

Skvělé tažení bratislavské Artmedie Ligou mistrů pokračuje, po čtyřech kolech má na svém kontě stále jen jednu porážku. V domácím utkání se skotskými Rangers, jejichž městští kolegové a rivalové z Celticu si z Bratislavy v srpnu odvezli pět gólů, doufala Artmedia v plný bodový zisk, který by ji posunul velmi blízko k postupu, ale nakonec mohla být ráda za bod.

Hostům se povedl perfektní start, Hemdaniho přímý kop vrátil ze strany hlavou před branku Kyrgiakos a Dado Pršo z půl metru nemohl nedat - 0:1. Vedení hostí však trvalo jen pět minut, po zmatcích na rohu malého vápna se míč dostal k volnému kapitánovi Borbélymu a ten propálil míč do sítě - 1:1.

Úsměv do tváří domácích fanoušků mohl ještě rozšířit Aleš Urbánek, když se pěkně uvolnil v rohu šestnáctky, jeho ránu však vytěsnil Waterreus. Na druhé straně mířil mimo Steven Thompson, ale jeho chvíle měla teprve přijít. Ve 44. minutě hosté nakrátko rozehráli roh, Pršo poslal podél celé brány centr na zadní tyč a tam volný Thompson přesnou hlavičkou k tyči poslal Rangers opět do vedení - 1:2.

Sedm minut po návratu z kabin měl gól na kopačce Bronislav Fodrek. Hartig u brankové čáry přetlačil Rodrigueze, vybojoval míč, vylákal z branky Waterreuse, přihrál Fodrekovi, ale tomu míč nesedl a přestřelil prázdnou bránu. Dobrý úvod druhé půle ze strany Artmedie potvrdil o chvilku později Branislav Obžera, jehož parádní ránu, na kterou byl Waterreus krátký, vykopl na brankové čáře dobře postavený Olivier Bernard.

Artmedia se nakonec zaslouženého vyrovnání dočkala a opět to bylo po chybě obrany Rangers. Waterreus vyběhl ven z vápna, kde se srazil s Hemdanim, odkopem trefil jen Jána Kozáka a ten propálil vracející se beky - 2:2. I potřetí mohli jít Rangers do vedení, gólovou šanci však zahodil Lövenkrands, když nikým nehlídaný netrefil hlavou z pěti metrů.

Po remíze 2:2 zůstávají ve hře o postup oba týmy, výhodnější pozici však mají Rangers - s Artmedií mají díky gólům na jejím hřišti lepší vzájemnou bilanci.

Autor: Petr Starý

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dúfam,že sa Čobej dobre vyspí inak to bude tentokrát výprask

Reagovat
HOST*foxy

artmédia nemá čo stratiť, takže ide naplno a ako už bolo povedané, veľa záleží na Ďurim Čobejovi. 3:0

Reagovat
HOST*abc77

Artmedia je fakt dobrá,ale i přes neuspokojivé výsledky v lize si myslím,že Rangers nepřipustí vyřazení ( jak Celtic ).

Reagovat
HOST*

no vidis nevyhral ten rangers a petrzalka je stale v hre!petrzalka!petrzalka!

Reagovat
HOST*kato

skoda, mohli vyhrat. bolo by to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

i ked doteraz bola Artmedia v lm len o CObejovi, Betone a neschopnosti supera premienat sance, tak dnes bola LEPSIA.

Reagovat
HOST*PUYOL

Vcera bola lepsia ako Rangers.Dokonca mala 3 supertutovky-skoda..

Rangers dali 2 goly,zasluzene.Mali jednu supersancu{ta hlavicka} a uz ani raz nevystrelili na branu ..

Cobej sa asi dobre nevyspal,co islo medzi 3 zrde skoncilo v brane .

Inak som spokojny.Nielenze to je pekny vysledok,ale navyse aj bod

Reagovat
HOST*Barca

Já Artmedii prřeju a věřím , že postoupí.Už jsem na zápase s Interem a pak pujdu na Barcu-doufám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele