předkola - 3. předkolo - odvety
26.08.2003 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Pompo

Tak to co včera Sparta předvedla byl hnus.Chválí ji jen to že postoupila do L.M. a to se štěstím. Jinak co se týká herního podání Sparty, tak tu by včera přehráli i Dolní Kotěhůlky.

Jak se mi zdá tak Spartu v L.M. čekají jen dueli ve kterých si prijdou na pěkné peníze, ale oko fotbalového fanouška nad tím zapláče.Sparta už není to co bývala, je to vidět i na jejich současném výkonu v Gambrinus lize.Chtěl bych věřit že v L.M. neco dokáží,ale to by mě a nás fotbalové fandy museli přesvědčit fotbalem a ne tou fraškou co včera předvedli.

Fotbalu zdar!!

Reagovat
HOST*PJ

Jo, nestálo to za nic. Kdyby neměli Poborskýho, byli by úplně v pr.... Ale uvidíme, třeba se zlepší. Doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

No za ten výkon spartu nechválim ale zas tak tragický to nebylo Vardar nemá v Evropě jméno ale to se možná brzo změní každý ho podceňuje a přitom vyřadili i CSKA a podívejte jak suveréně si CSKA vede v lize........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele